Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in kombinirani voziček s spalno vrečo nosilko in 32 cm dojenčkom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, voziček, spalna vreča, nosilka in 32 cm dojenček sestavljajo originalni set igrač za otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo z dojenčki. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, otroci se bodo s svojim novim dojenčkom v vozičku odpravili na sprehod v park, zvečer pa ga pripravili na spanje v večnamenski hiški. Igre mamic in očkov bodo še bolj pristne, z njimi pa si bodo razvijali fino motoriko in komunikacijske spretnosti. Deklice se učijo skrbeti za najmlajše in tako lažje ustvarjajo socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modnim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše dojenčkove sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Kombinirani voziček Powder Pink 3in1 Maxi Cosi&Quinny Smoby globoki in športni ter lupinica za 42 cm dojenčka

Kombinirani voziček Powder Pink 3v1 z izdaje Maxi Cosi & Quinny, francoske znamke Smoby je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Voziček v rožnati barvi se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni voziček ali pa kot priročna lupinica. Trdno in stabilno kovinsko ogrodje vozička v kombinaciji s trpežno plastiko ponuja otrokom pri vožnji z dojenčkom najboljše vozne lastnosti, ki jih omogočajo tudi tiha gumirana kolesa. Sprednja kolesa se vrtijo za 360°, za enostavno in preprosto vodljivost v strani. Ergonomski ročaj je na višini 66 cm. 

Športni del vozička lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košaro in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s senčnikom. Pod sedežem se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo vse dodatke in pripomočke za dojenčka. Košaro lahko samostojno uporabljajo kot prenosno posteljico za dojenčka. Pri vožnji v športnem vozičku je dojenček zaščiten tudi z varnostnim pasom, da med vožnjo ne bi padel ven. Voziček je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. Mere vozička znašajo 52*39*66 cm.

Spalna vreča za 42 cm dojenčka Sleep Sacks Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za posteljo in voziček

Spalna vreča Sleep Sacks iz brezčasne izdaje Baby Nurse je popoln dodatek za skrbne igre z dojenčki z velikostjo do 42 cm. Je prikupne rožnato-bele pastelne barvne kombinacije, ki bo deklice razveselila že na prvi pogled. Zahvaljujoč njej bo dojenček varen in se ne bo prehladil niti med spanjem ali pa sprehodom v vozičku. Spalna vreča za dojenčka je okrašena z napisom Baby Nurse in je pristnega videza, saj je to pomanjšana različica prave spalne vreče za dojenčke. Spalna vreča za dojenčka je izdelana iz kakovostne in prijetne tkanine, mere znašajo 27*1*38 cm. Primerna je za deklice že od 18. meseca starosti.

Dojenček Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mehak trebušček pastelni pajacek 32 cm

Dojenček Natur Baby D'Amour iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Ljubek dojenček z velikostjo 32 cm in zaspanimi očkami bo pritegnil pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko ljubeznivo skrbela. Dojenček z mehkim trebuščkom je oblečen v čudoviti pastelni pajacek iz nežnega blaga z napisom Baby Nurse. Je pristnega videza in zato idealna igrača za objemanje in crkljanje, zanjo pa lahko dokupite tudi številne dodatke in pripomočke. 

Nosilka za 42 cm dojenčka Baby Carrier Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ergonomska nosilka

Nosilka za dojenčka Baby Carrier francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odličen dodatek za dojenčke, s katerim se bodo igrale deklice od 3. leta starosti. Zahvaljujoč ergonomski nosilki bodo deklice imele dojenčke stalno pri sebi, tako kot odrasle mamice. Nosilka je primerna za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm in je čudovite rožnato bele pastelne barve. Svojega dojenčka bodo zahvaljujoč priročni nosilki lahko odnesle povsod s seboj, kjer ga bodo lahko nosile v dveh položajih – v smeri poti ali pa obrnjene proti sebi. Nosilka iz kakovostne tkanine ima 2 nastavljivi naramnici, zato se bo vsakemu otroku podala kot ulita.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.