Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in športni voziček s spalno vrečo in 32 cm dojenčkom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka in športni voziček, spalna vreča in dojenčka sestavljajo izjemni set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. V veliko veselje jim bo tudi voziček s splano vrečo in 32 cm dojenček, s katerim se bodo lahko podali na sprehod. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Dojenček Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mehak trebušček pastelni pajacek 32 cm od 18 mes

Dojenček Natur Baby D'Amour iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Ljubek dojenček z velikostjo 32 cm in zaspanimi očkami bo pritegnil pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko z ljubeznijo skrbela.Dojenček z mehkim trebuščkom je oblečen v čudoviti pastelni pajacek iz nežnega blaga z napisom Baby Nurse. Videti zelo pristno, je idealna igrača za objemanje in crkljanje, zanjo pa lahko dokupite tudi številne dodatke in pripomočke.

Športni voziček s tekstilno prevleko Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka višina ročaja 58 cm

Športni voziček s tekstilno prevleko Pushchair Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse bo razveselil vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca, ki se rade igrajo z dojenčki. Originalna zasnova v nežnih pastelnih barvah bo očarala male mamice, ki bodo v sedež lahko posedle dojenčke z velikostjo do 42 cm. Na sedežu je kakovostno blago z modnim vzorcem. Voziček je lahek za vodenje, ročaj je na višini 54 cm od tal. Dojenček ni del paketa. Kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno in kakovostno plastiko zagotavlja otrokom nemoteno doživetje pri vožnji vozička in svojega priljubljenega dojenčka v notranjih in zunanjih prostorih. Mere izdelka znašajo 58*38*58 cm, voziček je skladen in preprost za uporabo.

Spalna vreča za 42 cm dojenčka Sleep Sacks Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za posteljo in voziček

Spalna vreča Sleep Sacks iz brezčasne izdaje Baby Nurse je popoln dodatek za skrbne igre z dojenčki z velikostjo do 42 cm. Je prikupne rožnato-bele pastelne barvne kombinacije, ki bo deklice razveselila že na prvi pogled. Zahvaljujoč njej bo dojenček varen in se ne bo prehladil niti med spanjem ali pa sprehodom v vozičku. Spalna vreča za dojenčka je okrašena z napisom Baby Nurse in je pristnega videza, saj je to pomanjšana različica prave spalne vreče za dojenčke. Spalna vreča za dojenčka je izdelana iz kakovostne in prijetne tkanine, mere znašajo 27*1*38 cm. Primerna je za deklice že od 18. meseca starosti.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.