Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in veterinarska ambulanta z živalcami in 32 cm dojenčkom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka in veterinarska ambulanta z živalcami ter 32 cm dojenček sestavljajo originalni set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško in dojenčkom lahko igrali očke in mamice. V veliko veselje pa jim bo tudi veterinarska ambulanta s plišastimi živalcami, v kateri bodo preizkusili delo veterinarja. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Dojenček Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mehak trebušček pastelni pajacek 32 cm

Dojenček Natur Baby D'Amour iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Ljubek dojenček z velikostjo 32 cm in zaspanimi očkami bo pritegnil pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko z ljubeznijo skrbela.Dojenček z mehkim trebuščkom je oblečen v čudoviti pastelni pajacek iz nežnega blaga z napisom Baby Nurse. Videti zelo pristno, je idealna igrača za objemanje in crkljanje, zanjo pa lahko dokupite tudi številne dodatke in pripomočke.

Veterinarska ambulanta z muckom in hrčkom Veterinary Center Smoby z zdravniško mizo in banjico za kopanje ter 18 dodatkov

Veterinarska ambulanta z živalmi, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke od 3. leta starosti, ki obožujejo živali. Mali veterinarji bodo imeli na voljo plišastega hrčka in mucko, s katerimi bodo povadili svoje zdravniške spretnosti, ki jih mora obvladati vsak veterinar. V svoji novi ordinaciji bodo uporabljali mizo za preglede in s pomočjo zdravniških inštrumentov poskusili ugotoviti zdravstveno stanje. Poleg mize se nahaja modra banjica s prho, v kateri bo veterinar svojega malega pacientka po pregledu skopal, z vrtljivim valčkom pa bo tudi lahko določil pravo temperaturo vode. Za malega hrčka je pripravljeno tudi kolo, v katerem se lahko kadarkoli pozabava.

Ambulanta ima dovolj prostora za shranjevanje, zdravniki in zdravnice bodo svoje zdravniške pripomočke lahko pospravili na veliko polico na spodnjem delu ali v zaboje, ali pa jih obesili na priročne kaveljce. Veterinarska ambulanta ponuja dečkom in deklicam 18-delni set dodatkov, med katerimi so različne zdravniške posodice in stekleničke, škatlica z mlekom in briketi za živali, termometer, injekcija, stetoskop, zdravstvena kartoteka o živalih skupaj z nalepkami, ki označujejo tip nege, poseg in tudi stanje živali. S temi dodatki bodo otroci hitro usvojili veterinarsko delo, igra pa bo zanje še bolj pristna.

Veterinarski center v čudoviti kombinaciji modre, rožnate, sive, zelene in bele barve bo navdušil dečke in deklice že na prvi pogled. Izdelan je iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, z merami 53*47*70 cm. S to igračo se bodo otroci igrali veterinarje in pridobivali občutek za odgovornost. Odkrivali bodo pomen različnih zdravniških pripomočkov in se učili, kako pravilno pomagati svojim domačim ljubljenčkom. Med tem bodo urili tudi svojo fino motoriko ter razvijali domišljijo in predstavnost. Prav tako si bodo izboljševali spomin in logično mišljenje. Pri otrocih igrača vzbuja zdravo samozavest, na igriv način se učijo novih reči. Ta poučna igrača je primerna tudi za predšolske ustanove.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.