Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in elektronska trgovina Maxi Market z zdravniškim vozičkom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka in elektronska trgovinica Maxi Market ter zdravniški voziček predstavljajo popoln set igrač za otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. V veliko veselje pa jim bo tudi elektronska trgovinica Maxi Market z zdravniškim vozičkom. Igre vlog trgovcev in zdravnikov bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Trgovina mešano blago Maxi Market Smoby s hladilnikom, elektronsko blagajno in čitalnikom ter 50 dodatki

Otroška trgovina Maxi Market z mešanim blagom je moderna igrača, francoskega proizvajalca Smoby, primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Trgovinica je narejena v čudovitih barvnih odtenkih rdeče, bele, sive, zelene in modre, zahvaljujoč katerim bo poživila vsako otroško sobico. Trgovina z mešanim blagom za otroke ima blagajno z delujočim kalkulatorjem, tehtnico za tehtanje blaga, plačilni terminal, čitalec kreditnih kartic in elektronski čitalec kod blaga, ki po pritisku na tipko zasveti in daje zvoke. Je mala replika pravega trgovine z mnogo izdelki, med katerimi bodo otroci našli različne škatlice, kolačke, žemljice, sadje in zelenjavo. Mali prodajalci imajo na voljo dovolj prostora za shranjevanje in tudi hladilnik, da se hrana ne bi pokvarila.

Vrednost blaga lahko izračunajo neposredno na kalkulatorju, kasneje pa se pojavi na ekranu. V trgovinici lahko plačate s kreditno kartico s pomočjo plačilnega terminala, iz katerega kasneje dobijo račun s seznamom kupljenega blaga. Kovanci in bankovci imajo svoje mesto na integrirani blagajni na blagajniškem pultu. Z igro trgovini se bodo otroci seznanjali s principom računanja in razumevanja vrednosti denarja. Pri nakupovanju lahko otroci blago pospravijo v nakupovalno košarico na koleščkih kot v pravi trgovini, saj morajo tudi tu v voziček vstaviti kovanec. V otroški trgovinici se nahaja kar 50 dodatkov. Otroški Maxi Market za otroke je visok 90 cm, njegove skupne dimenzije pa so: 83*60*90 cm. Za zvočne in svetlobne efekte morate vstaviti 2 bateriji: 1 x LR57, 1 x CR2032, ki sta del kompleta. 

Zdravniški voziček elektronski Medical Trolley Smoby z zvoki in lučko in 16 dodatki v kovčku

Otroški zdravniški voziček za otroke Medical Trolley, francoskega proizvajalca Smoby je odlično darilo za dečke in deklice od 3. leta starosti, ki se radi igrajo zdravnike. Voziček z EKG aparatom in rdečim kovčkom za male zdravnike s številnimi zdravniškimi pripomočki je zasnovan v čudoviti turkizno rdeči barvni kombinaciji in bo otroke očaral že na prvi pogled. Zdravniški voziček je opremljen z elektronskim modulom, s čimer sveti in daje zvoke, zato bo igra malih zdravnikov še bolj stvarna. Voziček ima tudi 2 kolesi, zato ga bodo otroci lahko prestavili na želeno mesto in se lotili zdravljenja pacientov.

Med 16 dodatki vozička so tudi različni zdravniški pripomočki, med katerimi so injekcija, mehanski termometer s 3 nastavljivimi vrednostmi v različnih barvah, stetoskop, škarjice, očala, otoskop, kladivce za preverjanje refleksov, stekleničke, zapestnica, škatlice, zdravniški listi, obliži in kovček. Originalni EKG aparat z lučko je opremljen z gumbi z mehanskim zvokom cric-cric in bo otroke razveselil tudi s pristnimi zvoki, ki so značilni za merjenje življenjskih funkcij in pacientovega srčnega utripa. Mere vozička znašajo 31*32*55 cm, elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR6, ki nista priloženi setu.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.