Komplet hišica na stebrih Pilings House Smoby z 1,5 m toboganom in športni set s piramido iz pločevink od 24 mes

Opis izdelka

Komplet otroške hiške na stebrih s toboganom in športnega seta s piramido je brezčasen set igrač, primeren za vse otroke od 2. leta starosti, ki se radi igrajo na svežem zraku. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrači v setu se ena drugi lepo podata in sta izdelani iz kvalitetnih materialov. Igrače znamk Smoby in Écoiffier zagotavljajo originalen francoski dizajn, primerne so za zunanje in notranje prostore. 

Otroška hišica na stebrih Pilings House Smoby s 1,5 m toboganom in lestvijo od 2 leta

Otroška hišica na stebrih Pilings House je popolna vrtna hišica za vse otroke od 2. leta starosti. Hišica za otroke je zasnovana v živih barvah, tako da bo všeč otrokom že na prvi pogled, hkrati pa bo odličen dodatek vsakega vrta in dvorišča. Ta originalna hiška stoji na stebrih na višini 70 cm, zaradi česar lahko otrokom ponudi tudi odličen tobogan z dolžino 1,5 metra, po katerem lahko veselo drvijo. Hiška ima protizdrsno lestev in dovolj prostora pod njo, kamor lahko malčki razgrnejo dekico in se igrajo v prijetni senci. Površina hiške je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila žive barve tudi po več letih uporabe. 

Lastnosti

 • originalna vrtna hiška na stebrih
 • kakovostni tobogan z dolžino 150 cm
 • stabilna in trpežna konstrukcija
 • primeren dodatek za dvorišče ali vrt
 • realističen dizajn in kakovostne dvojne stene 
 • polovična vrata in premične polknice
 • dovolj prostorna za igro več otrok
 • žive barve z anti UV filtrom
 • zaobljeni robovi
 • pravi francoski izdelek

Športni set Sport Sets Écoiffier 6 iger od 3 leta

Športni vrtni set Sport Sets francoskega proizvajalca Écoiffier predstavlja odličen set športnih iger, s katerimi se bodo zabavali dečki in deklice že od 3. leta starosti. Set iger sestavljajo klasične igre – keglji, golf, žogice v kozarčku, metanje obročev, lovljenje račk na palico in frizbi. Ta otroški set športnih iger lahko zelo dobro izkoristite na vrtu in dvorišču ter tudi v notranjih prostorih.

Otroška hišica Pretty Blue je izdelek francoskega proizvajalca Smoby, športne igre pa so del asortimana izdelkov francoskega proizvajalca Écoiffier. Otroška hišica vsebuje anti UV-filter, ki varuje plastiko pred bledenjem. K hiški se set iger Écoiffier odlično poda. Otroci se bodo med igro v hiški učili komunicirati in razvijali svojo domišljijo, ustvarjalnost in fino motoriko.

Igrače Smoby in Écoiffier imajo zaobljene robove, ki preprečujejo poškodbe najmlajših otrok. Cenovno ugodni set igrač jamči odlično zabavo za otroke, ki se radi igrajo igre vlog ali pa obožujejo igre na prostem. So odraz francoske kakovosti in dizajna.

Otroška športna igra Piramida iz pločevink Écoiffier od 18 mesecev

Piramida iz pločevink za otroke je zabavna igra, primerna za otroke že od 18. meseca starosti dalje. V set sodi 10 pločevink, ki so označene s številkami. Otroci postavijo piramido iz pločevink in jih poskušajo s pomočjo žogice v enem metu kar največ prevrniti.

 • športna igra s pločevinkami
 • izdelana iz plastike
 • 10 pločevink s številkami
 • 2 žogici
 • francoska kakovost

Športni set za na vrt Sport 3v1 Écoiffier 3 vrste iger

Športni set za igro na prostem Sport 3v1 Écoiffier predstavlja fantastični set igrač za najmlajše otroke od 3. leta starosti. Set iger v sebi združuje klasične igre, kot so obroči za metanje, žogice v kozarčku in pločevinke z žogico. Ta otroški set športnih iger lahko uporabite zunaj in tudi v notranjih prostorih. Otroci si lahko z njim krajšajo čas med sončnimi poletnimi dnevi in tudi med hladnimi deževnimi večeri, med katerimi so primorani preživeti čas tudi znotraj stanovanja. Igrače so izdelane iz plastike, so lahke, vendar trpežne, proizvedene iz zdravju neškodljivih barv, ki vam bodo služile leta in leta.

Francoski podjetji Smoby in Écoiffier proizvajata plastične igrače visoke kakovosti za otroke različnih starostnih kategorij. Plastika na igračah Smoby je trdna, obenem pa nežna za otroške ročice, žametna na dotik. Vse otroške igrače imajo zaobljene robove, barve pa spodbujajo otroško fantazijo. Smoby zagotavlja kakovost, ki jo potrjujejo dolga leta njenega obstoja, njene igrače pa se ponašajo z originalnim francoskim dizajnom.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost260*160*197 cm
Skupna višina197 cm
Dimenzije paketa120*50*100 cm
Skupna dolžina260 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža35 kg
OpombaHouse size: 98*110*127 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.