Komplet hišica na stebrih Pilings House Smoby z 1,5 m s toboganom in DARILO elektronski zvonček od 24 mes

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z originalnim setom igrač za na vrt. Komplet otroške hišice na stebrih s toboganom in elektronskega zvončka za darilo bo prijetno presenetil vsakega otroka od 3. leta starosti, ki se rad na svežem zraku. Komplet igrač vas bo presenetil s svojo akcijsko ceno, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz prvorazrednega materiala in bodo lepo okrasile vsako dvorišče ali vrt. Igrače znamke Smoby zagotavljajo originalen dizajn in kakovost.

Otroška hišica na stebrih Pilings House Smoby s 1,5 m toboganom in lestvijo od 2 leta

Otroška hišica na stebrih Pilings House je čudovita vrtna hišica za vse otroke od 2. leta starosti. Hišica za otroke je zasnovana v živih barvah, tako da bo všeč otrokom že na prvi pogled, hkrati pa bo odličen dodatek vsakega vrta in dvorišča. Ta originalna hiška stoji na stebrih na višini 70 cm, zaradi česar lahko otrokom ponudi tudi odličen tobogan z dolžino 1,5 metra, po kateremu lahko veselo drvijo. Hišica je opremljena s protizdrsno lestvijo in ima dovolj prostora pod sabo, kamor lahko otroci položijo deko in se igrajo v prijetni senci. Površina hiške je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranil žive barve tudi po dolgih letih uporabe. 

Lastnosti

  • originalna vrtna hiška na stebrih
  • kakovostni tobogan z dolžino 150 cm
  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • primeren dodatek za dvorišče ali vrt
  • realističen dizajn in kakovostne dvojne stene 
  • polovična vrata in premične naoknice
  • dovolj prostorna za igro več otrok
  • žive barve z anti UV filtrom
  • zaobljeni robovi
  • pravi francoski izdelek

Elektronski zvonček za otroške hišice Smoby Natur, Pretty in Pillings od 18 meseca

Elektronski zvonček je kompatibilen s hišicami Nature, Pretty in Pillings. K otroški hišici ga pritrdite popolnoma preprosto in otroci lahko nanj tudi napišejo svoje ime ali pa kaj narišejo. Niso vse hišice opremljene z zvončkom, zato morajo otroci in starši na vrata pred obiskom potrkati. Zahvaljujoč temu dodatku v podobi zvončka pa bodo otroci, ki se bodo skrivali v hiški, vedno zaslišali zvonjenje. Zvonček ima enostavno sivo tipko, bel prostorček za ime in majhen zvočnik, ki daje zvok kot resnični zvonec. Elektronski zvonček deluje na 2 AA/LR6 bateriji, ki sta priloženi kompletu.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že več desetletij. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost260*160*197 cm
Skupna višina197 cm
Dimenzije paketa120*50*100 cm
Skupna dolžina260 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža35 kg
OpombaHouse size: 98*110*127 cm
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.