Komplet hišica na stebrih Pilings House Smoby z 1,5 m toboganom in dvostranska gugalnica Pes od 24 mes

Opis izdelka

Iščete originalne zunanje igrače po razumnih cenah? Komplet otroške hišice na stebrih s toboganom in dvostranske gugalnice Pes je primeren za vse razposajene otroke od 2. leta starosti. Komplet igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom resnično prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo lepo okrasile vsak vrt. Igrače znamke Smoby zagotavljajo pristen francoski dizajn in kakovost.

Otroška hišica na stebrih Pilings House Smoby s 1,5 m toboganom in lestvijo od 2 leta

Otroška hišica na stebrih Pilings House je čudovita vrtna hišica za vse otroke od 2. leta starosti. Hišica za otroke je zasnovana v živih barvah, tako da bo všeč otrokom že na prvi pogled, hkrati pa bo odličen dodatek vsakega vrta in dvorišča. Ta originalna hiška stoji na stebrih na višini 70 cm, zaradi česar lahko otrokom ponudi tudi odličen tobogan z dolžino 1,5 metra, po katerem lahko veselo drvijo. Hiška ima protizdrsno lestev in dovolj prostora pod njo, kamor lahko malčki razgrnejo dekico in se igrajo v prijetni senci. Površina hiške je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila žive barve tudi po več letih uporabe. 

Lastnosti

  • originalna vrtna hiška na stebrih
  • kakovostni tobogan z dolžino 150 cm
  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • primeren dodatek za dvorišče ali vrt
  • realističen dizajn in kakovostne dvojne stene 
  • polovična vrata in premične polknice
  • dovolj prostorna za igro več otrok
  • žive barve z anti UV filtrom
  • zaobljeni robovi
  • pravi francoski izdelek

Dvostranska gugalnica Green Dog Smoby zeleni pes z UV filtrom od 18 meseca

Otroška dvostranska gugalnica Green Dog priznanega francoskega proizvajalca Smoby je primerna za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Zasnovana je v čudoviti pastelni zeleni barvi, ki bo zahvaljujoč anti UV filtru ohranila svoj originalni videz tudi po več letih uporabe. Dvostranska gugalnica je izdelana v podobi dveh psičkov, med katerimi se nahaja nogometna žoga. Gugalnica ponuja otrokom kar 3 mesta za sedenje – dve mesti na psičkih in eno v sredini gugalnice. Ergonomsko oblikovani sedeži so oblikovani tko, da lahko otroci udobno sedijo in se ne utrudijo niti po daljšem zibanju.

Stabilna in trpežna konstrukcija gugalnice, skupaj s kakovostnimi držali bo otrokom zagotovila varnost. Zahvaljujoč zaobljenim oblikam je primerna tudi za mlajše otroke. Otroci se lahko zibajo tudi sami, tako, da sedejo na sredino gugalnice. Mere gugalnice znašajo 115*50*51 cm, skupna dolžina pa znaša 115 cm, višina pa 51 cm. Dvostranska gugalnica je izjemno skladih dimenzij, lahko jo boste prenesli kamorkoli se bodo otroci želeli guncati, njena nosilnost pa znaša 50 kg.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost260*160*197 cm
Skupna višina197 cm
Dimenzije paketa120*50*100 cm
Skupna dolžina260 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža35 kg
OpombaHouse size: 98*110*127 cm
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …