Komplet hišica na stebrih Pilings House Smoby z 1,5 m toboganom in kuhinja Barbecue Grill z dodatki od 24 mes

Opis izdelka

Komplet hiške na stebrih s toboganom in kuhinje Barbecue Grill je originalni set igrač za vse dečke in deklice od 2. leta starosti. Komplet igrač vas bo presenetil s svojo razumno ceno, tako da boste pri nakupu prihranili. Igrači v setu se ena drugi lepo podata, izdelani sta iz kvalitetnih materialov in bosta lepo okrasili vsako dvorišče ali vrt. Igrače znamke Smoby zagotavljajo pristen francoski dizajn in kakovost.

Otroška hišica na stebrih Pilings House Smoby s 1,5 m toboganom in lestvijo od 2 leta

Otroška hišica na stebrih Pilings House je čudovita vrtna hišica za vse otroke od 2. leta starosti. Hišica za otroke je zasnovana v živih barvah, tako da bo všeč otrokom že na prvi pogled, hkrati pa bo odličen dodatek vsakega vrta in dvorišča. Ta originalna hiška stoji na stebrih na višini 70 cm, zaradi česar lahko otrokom ponudi tudi odličen tobogan z dolžino 1,5 metra, po katerem lahko veselo drvijo. Hišica je opremljena s protizdrsno lestvijo in ima dovolj prostora pod sabo, kamor lahko otroci položijo deko in se igrajo v prijetni senci. Površina hiške je zaščitena z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranil žive barve tudi po dolgih letih uporabe. 

Lastnosti

  • originalna vrtna hiška na stebrih
  • kakovostni tobogan z dolžino 150 cm
  • stabilna in trpežna konstrukcija
  • primeren dodatek za dvorišče ali vrt
  • realističen dizajn in kakovostne dvojne stene 
  • polovična vrata in premične naoknice
  • dovolj prostorna za igro več otrok
  • žive barve z anti UV filtrom
  • zaobljeni robovi
  • pravi francoski izdelek

Otroška kuhinja Barbecue Grill Smoby na koleščkih in 17 dodatki črno-srebrna

Otroška kuhinja proizvajalca kvalitetnih francoskih igrač Smoby Barbecue Grill je odlična in izjemna otroška kuhinja s 17 dodatki. Letna in trendovska otroška kuhinja Smoby je izdelana iz kakovostnih plastičnih materialov, ki so izredno trpežni in trdni, zato bodo videti kot novi še dolga leta.Otroška kuhinja Barbecue Grill ima funkcijo ognja, ki se pojavi potem, ko malček pritisne na gumb. Ta edinstvena funkcija ustvarja avtentično atmosfero peke na žaru. Mali kraj peke na žaru se lahko tako pridruži svojemu očku, ne da bi si pri tem opekel prstke.

Kuhinja za otroke se deli na del za žar in na del za odlaganje surovin. Za poletno zabavo je ta odlična kuhinja kot narejena. Delite svoje veselje do pečenja na žaru s svojim malčkom. Mere kuhinje znašajo 50*37*73 cm, primerna pa je za otroke od 3. leta starosti. Višina žara meri 45 cm. Zasnovana je v črni in srebrni barvi, ki krepi realističen videz. Med dodatke kuhinje spadata dve plastični klobasici, dva paradižnika, piščanec, poper, hamburger in drugi pripomočki za žar. Igrajte se skupaj z vašimi malčki pravo peko na žaru. Zahvaljujoč koleščkom je ta otroški voziček za peko na žaru stabilen in mobilen.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost260*160*197 cm
Skupna višina197 cm
Dimenzije paketa120*50*100 cm
Skupna dolžina260 cm
Dolžina drsne površine150 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža35 kg
OpombaHouse size: 98*110*127 cm
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …