Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in športni voziček z nosilko in 32 cm dojenčkom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, športni voziček, nosilka in 32 cm dojenček sestavljajo izjemni set igrač za otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo z dojenčki. Igrače v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, otroci se bodo z dojenčkom v vozičku odpravili na sprehod v park, zvečer pa ga lahko pripravijo na spanje v hiški s kuhinjo, kopalnico in spalnico. Igre mamic in očkov bodo še bolj pristne, z njimi pa si bodo razvijali fino motoriko in komunikacijske spretnosti. Deklice se učijo skrbeti za najmlajše in tako lažje ustvarjajo socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modnim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Športni voziček s tekstilno prevleko Pop Pushchair Natur D'Amour Baby Nurse Smoby z vrtljivimi kolesi za 42 cm dojenčka

Športni voziček s tekstilom Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse bo razveselil vse deklice od 18. meseca, ki se rade igrajo z dojenčki. Moderne pastelne rožnata, bela in siva barve bodo očarale male mamice, ki bodo v sedež lahko posedle dojenčke z velikostjo do 42 cm. Na sedežu je kakovostno blago z modnim vzorcem. Voziček je preprost za vodenje in zahvaljujoč sprednjim vrtljivim kolesom omogoča gladko in hitro vožnjo. Ergonomski ročaj je na višini 54 cm od tal. Kovinsko ogrodje v kombinaciji s trpežno in kakovostno plastiko zagotavlja otrokom nemoteno doživetje pri vožnji vozička in svojega priljubljenega dojenčka v notranjih in zunanjih prostorih. Mere izdelka znašajo 50*38*53 cm, voziček je skladen in preprost za uporabo.

Nosilka z nahrbtnikom Backpack Natur D'Amour Baby Nurse Smoby za 42 cm dojenčka nastavljive naramnice in žep za steklenico

Nosilka z nahrbtnikom Backpack Natur z izdaje Baby Nurse predstavlja odlično darilo za deklice od 3. leta starosti, ki rade potujejo s svojim dojenčkom. Otroški nahrbtnik v čudoviti pastelni barvi je opremljen s priročnim kengurujčkom, ki je primeren za dojenčka z velikostjo 42 cm. Na stranskem delu je priročen žep za stekleničko, zahvaljujoč nastavljivim naramnicam pa se prilagodi vsakemu otroku. Stilski nahrbtnik bo očaral vse otroke, omogoča preprosto uporabo, zapenja pa se z zateznimi vrvicami in ježkom. Nahrbtnik za nošenje dojenčka je proizveden iz kakovostnega blaga, ki ga je mogoče preprosto čistiti z navlaženo krpo. Mere nahrbtnika z nosilko znašajo 24*9*34 cm.

Dojenček Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mehak trebušček pastelni pajacek 32 cm od 18 mes

Dojenček Natur Baby D'Amour iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Ljubek dojenček z velikostjo 32 cm in zaspanimi očkami bo pritegnil pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko ljubeznivo skrbela.Dojenček z mehkim trebuščkom je oblečen v čudoviti pastelni pajacek iz nežnega blaga z napisom Baby Nurse. Je pristnega videza, zato je idealna igrača za objemanje in crkljanje, zanj pa lahko dokupite tudi številne dodatke in pripomočke.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.