Komplet hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in zvoncem in voziček s sladoledom in hamburgerji

Opis izdelka

Komplet igrač je sestavljen iz prostorne vrtne hišice Prijateljev znamke Smoby in otroškega vozička s sladoledom in hamburgerji, Écoiffier. Vrtna hišica z realističnimi elementi skupaj z vozičkom polnim jedi omogoča odličen prostor za otroške igre. Smoby plastična hišica Prijateljev in Écoiffier voziček z jedmi se eden drugemu lepo podata, saj sta barvno in formalno usklajena. Obe igrači spodbujata razvoj motoričnih sposobnosti vašega otroka. Otroci se radi igrajo igre, kjer lahko posnemajo odrasle. Vrtna hišica in voziček s hamburgerji bosta zabavala otroke dolgo časa. Plastična hišica Prijateljev in voziček z jedmi sta igrači, s katerima se bodo otroci igrali tudi več let. Z nakupom kompleta boste obdarili otroka in tudi sebe, saj boste pri nakupu privarčevali.

Otroška hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in elektronskim zvoncem

Plastična vrtna hišica Prijateljev znamke Smoby je zasnovana v modernem stilu. Zahvaljujoč svojim dimenzijam omogoča prostor za igro tudi več otrokom hkrati. Višina hišice znaša 172 cm, dimenzije tlorisa pa merijo 217*155 cm. Kombinacija bele, sive, zelene in oranžne barve daje hišici za otroke atraktivni izgled. Hišica Prijateljev bo postala priljubljeno mesto za igro otrok že od 3. leta starosti dalje. Zanimiv detajl hišice je kuhinja s koritom, ki bo vzbudila pozornost vsakega otroka. Hišica Smoby ima mnogo elementov, ki razvijajo otroško domišljijo. Smoby plastična hišica Prijateljev bo postala prostor za otroške igre na vrtu ali dvorišču. 

V kuhinji plastične hišice je tudi kuhinjska posoda in pribor za 2 otroka. Piknik mizica z dvema klopema je odlično mesto za malicanje, omogoča pa dovolj prostora za druge aktivnosti otrok. Mizica s klopcama za piknik se lahko nahaja v notranjosti hišice ali pa zunaj, kamor lahko jedi otroci postrežejo kar iz kuhinje, skozi servirno okno. Mizica in klopi so pripete na konstrukcijo hiške, kar zagotavlja stabilnost in varnost pri sedenju na klopcah. Dimenzije piknik mizice znašajo 55*38 cm, mere klopi pa 23*16 cm. 

Na sprednjem delu plastične hišice Prijateljev so vhodna vrata, ki so visoka 91 cm in široka 41 cm, 2 veliki okni in 1 okence s polknicami v zgornji etaži. Veselje vsakega obiska bo popestril električni zvonček na vratih. Otroci se radi igrajo stvarne igre in prav zvonček na vratih in kuhinja s koritom bosta veselje še povečala. Na vratih je tudi odprtina za pošto. Pod enim velikim oknom je cvetlično korito, kamor lahko otroci posadijo rože. Na zadnjem delu plastične hišice Prijateljev so vratca z mrežo, 2 veliki okni in 1 okence s polknicami v zgornji etaži. Plastična hišica Smoby z anti UV filtrom otrokom omogoča varnost pred sončnimi žarki, tako da se otroci lahko igrajo zunaj tudi v neprijetnem vremenu. Hišica Smoby je primerna za za deklice in dečke od 3. leta starosti.

Otroški sladoledarski voziček 100% Chef Écoiffier s hamburgerji od 18 mesecev z 29 dodatki

Otroški voziček na koleščkih žive rdeče barve je darilo, ki bo razveselilo vsakega malega otroke od 18. meseca starosti. Realistična in brezčasna zasnova vozička z 29 dodatki bo lepo dopolnjevala otroške igre v vrtni hišici. Med vročimi poletnimi dnevi bodo otroci z veseljem okušali osvežujoče lučke ali sladolede v kornetku, ki jih bodo pripravili sami v aparatu za sladoled. Z vozičkom polnim jedi bodo pogostili vsak obisk. Bogatim prigrizkom, hamburgerjem s ketchupom, pomfri z majonezo ali sladkim kolačkom se ne bo mogel upreti nihče. Zahvaljujoč kolesom na vozičku lahko otroci voziček preprosto sami premeščajo. Otroci radi posnemajo odrasle. Pri igrah različnih poklicev se razvijajo tudi njihova ustvarjalnost, domišljija in komunikativne sposobnosti. Otroci s takšnimi igrami navezujejo stike in razvijajo socialne stike

Moderen dizajn, prijetne barve, zaobljeni robovi in visoka kakovost združujeta 2 francoska proizvajalca igrač, Smoby in Écoiffier. Podjetje Smoby pri razvoju in izdelavi igrač osredotoča svojo pozornost na detajle in varnost otrok med igro. Znamka Smoby je nosilec certifikata kakovosti. Kombinacija kakovosti in originalnega dizajna jamči za dolgoletno veselje pri igrah z igračami Smoby. Écoiffier je francoski proizvajalec igrač, ki izpolnjuje stroge evropske standarde. Igrače Smoby in Écoiffier so izdelane v Evropi in so najboljša izbira za vašega otroka. Podarite svojim otrokom nepozabne užitke pri igri v atraktivni plastični vrtni hišici Prijateljev s kuhinjico in brezčasnim sladoledarskim vozičkom z 29 dodatki.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost217*155*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža34,50 kg / 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …