Komplet hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in zvoncem in samokolnica z vedro setom in kosilnico

Opis izdelka

Komplet otroške hišice Prijateljev in seta za v pesek s samokolnico in kosilnico francoskega proizvajalca igrač Smoby je akcijski set igrač za vaš vrt, s katerim se vaši otroci ne bodo hoteli nehati igrati. Set je sestavljen iz kakovostne hišice za otroke in s čudovite samokolnice z orodjem in kosilnico. Zahvaljujoč edinstvenim lastnostim, značilnim za proizvajalca Smoby, gre za izjemno kombinacijo kakovosti in dizajna. Poleg univerzalne igrače za otroke je ta set tudi odlična dekoracija vašega vrta in dvorišča.

Otroška hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in elektronskim zvoncem z razširitvami

Plastična vrtna hišica Prijateljev znamke Smoby je zasnovana v modernem stilu. Zahvaljujoč svojim dimenzijam omogoča prostor za igro tudi več otrokom hkrati. Višina hišice znaša 172 cm, dimenzije tlorisa pa merijo 217*155 cm. Kombinacija bele, sive, zelene in oranžne barve daje hišici za otroke atraktiven videz. Hišica Prijateljev bo postala priljubljeno mesto za igro otrok že od njihovega 3. leta starosti dalje. Plastična hišica ima zaobljene robove, je trdna in varna za otroške igre.  Zanimiv detajl hišice je kuhinja s koritom, ki bo vzbudila pozornost vsakega otroka. Hišica Smoby ima mnogo elementov, ki razvijajo otroško domišljijo. 

V kuhinji plastične hišice je tudi kuhinjska posoda in pribor za 2 otroka. Piknik mizica z dvema klopema je odlično mesto za malicanje, omogoča pa dovolj prostora za druge aktivnosti otrok. Mizica s klopcama za piknik se lahko nahaja v notranjosti hišice ali pa zunaj, kamor lahko jedi otroci postrežejo kar iz kuhinje, skozi servirno okno. Mizica in klopi so pripete na konstrukcijo hiške, kar zagotavlja stabilnost in varnost pri sedenju na klopcah. Dimenzije piknik mizice znašajo 55*38 cm, mere klopi pa 23*16 cm. 

Na sprednjem delu plastične hišice Prijateljev so vhodna vrata, ki so visoka 91 cm in široka 41 cm, 2 veliki okni in 1 okence s polknicami v zgornji etaži. Veselje vsakega obiska bo popestril električni zvonček na vratih. Otroci se radi igrajo stvarne igre in prav zvonček na vratih in kuhinja s koritom bosta veselje še povečala. Na vratih je tudi odprtina za pošto. Na zadnjem delu plastične hišice Prijateljev so vratca z mrežo, 2 veliki okni in 1 okence s polknicami v zgornji etaži. Plastična hišica Smoby z anti UV filtrom otrokom omogoča zaščito pred sončnimi žarki, tako da se otroci lahko igrajo zunaj tudi v neprijetnem vremenu. Hišica Smoby je primerna za deklice in dečke od 3. leta starosti. 

Samokolnica z dvema kolesoma Garden&Seasons Ecoiffier od 18 mes

Otroška samokolnica Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je čudovita turkizno-zelena plastična samokolnica, ki bo razveselila vse otroke od 18. meseca starosti. Umetna masa, uporabljena pri proizvodnji, je prijetna na dotik, zahvaljujoč dvema sprednjima kolesoma pa je samokolnica preprosta za vodenje. Držala so prilagojena malim otroškim rokicam, otroci bodo z njeno pomočjo pri vožnji vadili ravnotežje in stabilnost. Nizka teža samokolnice pomaga pri ohranjanju ravnotežja. Otroci lahko v njej prevažajo pesek, igrače ali pa karkoli drugega. Mere samokolnice znašajo 59*30*32 cm.

Vrtni voziček z orodjem Garden&Seasons Ecoiffier s 6 dodatki od 18 mes

Vrtnarski voziček za vlečenje Garden&Seasons francoskega proizvajalca Écoiffier je moderna igrača za vse otroke od 18. meseca starosti. Zeleno-turkizni vrtnarski voziček je opremljen z dolgim ročajem, zahvaljujoč kateremu je preprosto vodljiv, otroci pa lahko svoje novo vrtnarsko orodje odpeljejo kamor koli želijo. V setu bodo mali vrtnarji našli tudi vedro, lopatko, grabljice, zelenjavo in priročno rdečo kanglico, s katero bodo lahko zalivali svoje rastline. Set je izdelan iz kakovostne umetne mase, otroci pa se bodo z njim zabavali ure in ure. 

Vrtna kosilnica XL Garden&Seasons Ecoiffier z zvokom in funkcijami od 18 mes

Otroška vrtna kosilnica XL Garden&Seasons, francoskega proizvajalca Écoiffier je odlična vrtna igrača za vse razigrane otroke od 18. meseca starosti. Kosilnica je izdelana iz kakovostne umetne mase, s trpežnimi lastnostmi. Sestavlja jo tudi zbiralnik za travo, ki se odpre in ga lahko kadar koli namestite na kosilnico. Stabilno in preprosto vodenje omogočajo 4 črna kolesa in ergonomski ročaj, ki je prilagojen za male otroške rokice. Ob vlečenju za rdečo zagonsko vrv daje kosilnica mehanski zvok kot pri resničnem zaganjanju. Na kosilnici se nahaja tudi rdeč pokrov posode za gorivo, zahvaljujoč čemur je igra še bolj realistična.

Igrače za na vrt iz delavnice francoskega podjetja Smobyse ponašajo z visokokakovostnim, trdnim, vendar na dotik prijetno plastiko. Zaobljeni robovi zagotavljajo varno otroško igro. Zahvaljujoč anti UV filtru bodo igrače ohranile čudovite in žive barve tudi po letih uporabe. Igrače Smoby v vaše domove prinašajo veselje do gibanja, igre in spodbujajo otroško predstavnost in domišljijo. Pri izbiri igrač za vašega otroka so igrače Smoby najboljša izbiraÉcoiffier je francoski proizvajalec, ki izdeluje kakovostne otroške igrače. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost217*155*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža34,50 kg / 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.