Komplet hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in zvoncem in dvostranska gugalnica Pes

Opis izdelka

Komplet igrač Smoby tvori edinstvena hiška Prijateljev in čudovita gugalnica Pes, na kateri se lahko zibata tudi dva otroka hkrati. Te fantastične igrače so izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki zagotavlja kakovost, trpežnost in varnost svojih izdelkov. Hiška in gugalnica se lepo se barvno in tudi funkcionalno dopolnjujeta. Skupaj sestavljata popoln zabavni igralni center, ki se lepo poda na vsako dvorišče ali vrt. Otroci bodo z njim preživljali ure in ure veselih iger, med katerimi bodo razvijali ne le svojo motoriko, domišljijo in ustvarjalnost, ampak tudi spletali prijateljske vezi. Zagotovo se ne boste mogli upreti naši ugodni ceni kompleta igrač, saj boste z nakupom teh dveh igrač razveselili svoje otroke in tudi privarčevali.

Otroška hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in elektronskim zvoncem

Otroška hišica Friends House, proizvajalca Smoby je odlična igrača za na vrt, s katero se bo igralo tudi več otrok. Stene hišice so bele barve s sivimi, oranžnimi in zelenimi elementi. Hišica za otroke je stabilna, čvrsta in varna. Skupna višina hišice je 172 cm. Tloris je dimenzij 221*155 cm. Zanimiv detajl hišice je kuhinja, ki vsebuje pomivalno korito kot v pravi kuhinji s stojalom za posodo in nekaj kaveljcev za obešanje kuhinjskih pripomočkov. 

Da bi bla igra v otroški hišici maksimalno realna, boste skupaj s hišico dobili še set posodic in pribora za dva. Z njihovo pomočjo si bodo otroci v kuhinji skuhali kosilo in se nato najedli na mizici za piknik. Piknik mizica s klopcama je prav tako del hišice. Mizico lahko uporabite tudi kot jedilno mizo znotraj hišice. Na sprednjem delu hišice so vratca, ki se odpirajo, 2 veliki okni in 1 okno na vrhu. Kuhinja je z notranjim delom združena z odprtim oknom, skozi katerega lahko servirajo pripravljeno kosilo.

Hišica je združitev kuhinje, piknik mizice in vrtne hišice. Na vratih bodo otroci našli tudi odprtino za pošto. Stranska miza je dimenzij 55*38 cm, klopca pa meri 23*16 cm. Višina odprtine na vratih meri 91 cm, širina pa 41 cm. Zadnji del hišice predstavljajo mrežasta vrata, 2 veliki okni in 1 malo okno na zgornjem delu. Priljubljeni del otroške hišice je elektronski zvonček, s katerim se najavi vsak prihajajoči obisk. Kuhinja je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njo se bodo igrali tudi do 6. leta starosti ali pa še dlje. 

Dvostranska gugalnica Green Dog Smoby zeleni pes z UV filtrom od 18 meseca

Otroška dvostranska gugalnica Green Dog priznanega francoskega proizvajalca Smoby je primerna za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Zasnovana je v čudoviti pastelni zeleni barvi, ki bo zahvaljujoč anti UV filtru ohranila svoj originalni videz tudi po več letih uporabe. Dvostranska gugalnica je izdelana v podobi dveh psičkov, med katerimi se nahaja nogometna žoga. Gugalnica ponuja otrokom kar 3 mesta za sedenje – dve mesti na psičkih in eno na sredini gugalnice. Ergonomski sedeži so oblikovani tako, da lahko otroci udobno sedijo in se ne utrudijo niti po daljšem zibanju.

Je kakovosten plastičen izdelek iz trpežne, trdne in hkrati nežne umetne mase, ki je žametna na dotik. Stabilna in trpežna konstrukcija gugalnice, skupaj s kakovostnimi držali bo otrokom zagotovila varnost. Mere gugalnice znašajo 115*50*51 cm, skupna dolžina je 115 cm, višina pa 51 cm. Dvostranska gugalnica je izjemno skladih dimenzij, lahko jo boste prenesli kamorkoli se bodo otroci želeli guncati, njena nosilnost znaša 50 kg.

Priznani francoski proizvajalec Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost217*155*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža34,50 kg / 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …