Komplet hišica Prijateljev in plezalo s toboganom v elegantnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby z možnostjo nadgradnje

Opis izdelka

Hišica Prijateljev in plezalo s toboganom bosta vsem otrokom od 3. leta starosti priskrbela možnost za trening in počitek na svežem zraku. Francoski igrači v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podata, postali bosta naravni element vsakega vrta. Hišica raste skupaj z otroki, saj ji lahko dokupite tudi druge dodatke, mulfifunkcionalno plezalo s toboganom pa na igriv način razvija fizične spretnosti otrok. Dečki in deklice bodo na igriv način krepili celo telo, izboljševali koordinacijo gibov in krepili mišični tonus na rokah in nogah. Po športu pa si lahko odpočijejo v hiški, se igrajo najljubše igre in si izmišljajo različne dogodivščine.

Hišica Prijateljev v elegantnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby z možnostjo nadgradnje 2 vrat s ključem 6 oken

Hiška Prijateljev Friends House Evo Playhouse v elegantnih barvah predstavlja odlično darilo za otroke od 3. leta starosti dalje. Prostorna igralna hišica ponuja veliko površino za igro, kjer se bodo lahko zabavali skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijatelji. Opremljena je z dvojno streho, polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in okencem. Na fasado je nameščen poštni nabiralnik, ki se odpre, otroci pa bodo lahko opazovali pogled čez 6 oken in 2 naoknici, ki se lahko obračata za 360°. V notranjosti hiške bo za vaše najmlajše tako tudi v vročih poletnih dnevih dovolj prijetnega vetriča, z naoknicami pa si lahko regulirajo tudi svetlobo v hiški.

Hišica je pristnega videza, na zadnjem delu se pod polovičnimi vrati nahaja tudi mreža z imitacijo ptičje hišice. Hiška za otroke je izdelana iz prvovrstne umetne mase, ki bo zdržala leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Zasnovana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve, za čudovit videz pa bo poskrbel anti UV filter, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred bledenjem. Hišica ima trdne in dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi vetru in slabemu vremenu. Mere hiške znašajo 176*115*162 cm, skupna višina pa meri 162 cm. Z velikimi plastičnimi elementi in vijaki lahko hiško sestavite neverjetno hitro in preprosto.

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom

Plezalo Multiactivity Climbing Tower, vrhunskega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemni plezalni vrtni stolp, ki bo navdušil otroke od 2. leta starosti. Originalni plezalni center ponuja 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Plezalo za otroke je opremljeno s plezalnimi stenami in mnogimi priročnimi držali, ki otrokom omogočajo varno plezanje.

Stena za plezanje je odlična predpriprava na večje plezalne stene. Ponuja tudi dovolj velike odprtine, preko katerih lahko plezajo in grejo čeznje. Del plezala je tudi tobogan z dolžino 150 cm, kamor lahko dečki in deklice pridejo tudi po lestvi s prozizdrsnimi elementi. Tobogan ima tudi to prednost, da se med vročimi poletnimi dnevi lahko spremeni na vodni tobogan, s preprostim priklopom na vodo. Mere plezala znašajo 230*143*140 cm, skupna višina pa meri 140 cm. Nosilnost ploščadi, na katero lahko otroci zlezejo znaša 100 kg, njena teža pa je 33,4 kg. Vrtno plezalo je preprosto za sestavljanje in razstavljanje.

Priznani francoski proizvajalec Smoby že več desetletij izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Igrače Smoby predstavljajo najboljšo izbiro za vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.