Komplet hišica Prijateljev Smoby s predhišnim vrtom in plezalo Multiactivity Climbing Tower s toboganom

Opis izdelka

Presenetite svoje otroke z odličnim setom zunanjih igrač. Komplet hišice Prijateljev Smoby s predhišnim vrtom in plezala Multiactivity Climbing Tower s toboganom je popoln set igrač za vse otroke od 3. leta starosti. Komplet igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrači v setu se ena drugi lepo podata, izdelani sta iz kakovostnega materiala in bosta vašim malčkom priskrbeli ogromno zabave. Prednost igrač v kompletu je tudi anti UV zaščita površine, zahvaljujoč kateri bodo barve ostale čudovite in žive še dolga leta. 

Otroška hišica Prijateljev Smoby z razširitvami in vrtičkom in UV filtrom

Otroška hišica Prijateljev je čudovita in prostorna otroška hišica, v kateri se bo lahko lepo igralo več otrok skupaj, od 3. leta starosti dalje. Zasnovana je v čudoviti kremni, oranžni in zeleni barvi, ki jo dopolnjuje pastelna rjavo-siva, ki še poudarja zanimive detajle. Ob dotiku je plastika otroške hišice žametna in prijetna na dotik. Dvojne stene hiške zagotavljajo varnost, trdnost in stabilnost, tudi pri višini 172 cm. Tloris celotne hiške meri 221*157 cm, pred glavnim vhodom pa se nahaja majhen vrtiček s cvetličnim koritom. V korita lahko nasadite rože, otroci jih bodo lahko zalivali in opazovali, kako rastejo in cvetijo. Ta odlična hišica se bo popolnoma podala na vaš vrt ali dvorišče.

Zadnji vhod hiške za otroke sestoji iz dveh delov z mrežo, ki se odpirajo. Veliko oken hišice zagotavlja svež zrak in senco tudi med tistimi najbolj vročimi dnevi. Naoknice se odpirajo. Na vratih hišice je elektronski zvonček, ki daje čudovito melodijo, na vratih pa je poštni nabiralnik. Mizo s klopmi lahko uporabite tudi na zunanji strani hišice, ali pa v notranjosti kot jedilni kotiček. Hišica za otroke ima UV filter, ki varuje površino tobogana pred sončnimi žarki. Višina vrat meri 97 cm, širina pa 41 cm. Polovična vrata hišice so visoka 42 cm, široka pa 40 cm. Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, z dolgoročno tradicijo, ki zagotavlja varnost in stabilnost. Dimenzije piknik mizice znašajo 55*38 cm, mere klopi poleg nje pa 23*16 cm.

Površina otroške hišice vsebuje anti UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem zato bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena, zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni. Plastična površina je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njeni robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. 

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene so izjemne po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že celo desetletje. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost171*217*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža34,5 kg 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvabela
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.