Komplet hišica Prijateljev Smoby s predhišnim vrtom in plezalo Adventure Car s peskovnikom in toboganom 1,5 m

Opis izdelka

Razveselite svoje najmlajše s kompletom zunanjih igrač. Komplet hišice Prijateljev Smoby s predhišnim vrtom in plezala s peskovnikom in toboganom je moderni set igrač, ki je primeren za dečke in deklice od 3. leta starosti. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrači v setu se ena drugi lepo podata, izdelani sta iz kakovostnega materiala in bosta vašim malčkom priskrbeli ogromno zabave. Prednost igrač znamke Smoby je tudi anti UV zaščita površine, zahvaljujoč kateri bodo barve ostale čudovite in žive še dolga leta. 

Otroška hišica Prijateljev Smoby z razširitvami in vrtičkom in UV filtrom

Otroška hišica Prijateljev je čudovita in prostorna otroška hišica, v kateri se bo lahko lepo igralo več otrok skupaj, od 3. leta starosti dalje. Zasnovana je v čudoviti kremni, oranžni in zeleni barvi, ki jo dopolnjuje pastelna rjavo-siva, ki še poudarja zanimive detajle. Ob dotiku je plastika otroške hišice žametna in prijetna na dotik. Dvojne stene hiške zagotavljajo varnost, trdnost in stabilnost, tudi pri višini 172 cm. Tloris celotne hiške meri 221*157 cm, pred glavnim vhodom pa se nahaja majhen vrtiček s cvetličnim koritom. V korita lahko nasadite rože, otroci jih bodo lahko zalivali in opazovali, kako rastejo in cvetijo. Ta odlična hišica se bo popolnoma podala na vaš vrt ali dvorišče.

Zadnji vhod hiške za otroke sestoji iz dveh delov z mrežo, ki se odpirajo. Veliko oken hišice zagotavlja svež zrak in senco tudi med tistimi najbolj vročimi dnevi. Naoknice se odpirajo. Na vratih hišice je elektronski zvonček, ki daje čudovito melodijo, na vratih pa je poštni nabiralnik. Mizo s klopmi lahko uporabite tudi na zunanji strani hišice, ali pa v notranjosti kot jedilni kotiček. Hišica za otroke ima UV filter, ki varuje površino tobogana pred sončnimi žarki. Višina vrat meri 97 cm, širina pa 41 cm. Polovična vrata hišice so visoka 42 cm, široka pa 40 cm. Smoby je francoski proizvajalec otroških igrač, z dolgoročno tradicijo, ki zagotavlja varnost in stabilnost. Dimenzije piknik mizice znašajo 55*38 cm, mere klopi poleg nje pa 23*16 cm.

Površina otroške hišice vsebuje anti UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem zato bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena, zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni. Plastična površina je žametna na dotik in nežna za otroške rokice. Njeni robovi so zaobljeni, zato se otroci med igro ne bodo poškodovali. 

Plezalo avto Adventure Car Smoby z zvokom, peskovnikom in 150 cm toboganom z UV filtrom od 18 meseca

Plezalo Adventure Car je kakovostno plezalno igralo v obliki avta, ki v skriva veliko zabavnih elementov za dečke in deklice od 18. meseca starosti. Plezalo francoskega proizvajalca Smoby ima vgrajeni volan s hupo, ključ za zagon, na straneh pa 4 kolesa, zahvaljujoč čemur je videti kot pravi avto. Barvna kombinacija bele, zelene, rdeče in sive se čudovito poda na vsak vrt, dvorišče ali teraso. Poseben dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Drsna površina meri 150 cm.

Pod pokrovom avtomobila se skriva peskovnik, s katerim se bodo otroci zabavali tudi ure in ure. Otroci lahko plezajo tudi skozi velika zadnja kolesa, kar je še ena priljubljena otroška igra. Plezalo z dvojnimi stenami je izdelano iz kakovostne in trpežne plastike z najmodernejšo tehnologijo Blow Molding. Vsebuje anti UV filter, ki preprečuje bledenje barv, zato bodo ostale čudovito žive tudi več let, kljub neprijetnim vremenskim razmeram. Teža plezala znaša 18,5 kg, zaradi česar stoji trdno in stabilno. 

Otroci se lahko zanesejo na trpežno konstrukcijo, ki so jo zasnovali francoski strokovnjaki.Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varnost, površina pa je nežna in žametna na dotik. Krmilna deska avta ima vrtljiv volan s hupo in ključem za zagon. Sedež avtomobilčka je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje. Mere plezala znašajo 233*68*91 cm, kjer skupna višina meri 91 cm in dolžina 233 cm. Nosilnost tega prostornega plezala znaša kar 150 kg (3 otroci po 50 kg).

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost171*217*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža34,5 kg 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvabela
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.