Komplet hišica Prijateljev in igralni center v elegantnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby z možnostjo nadgradnje in peskovniko

Opis izdelka

Hišica Prijateljev, igralni center in bodo razveselili vse dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Igrače v setu evropskih proizvajalcev Smoby in BIG se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podajo, na vašem vrtu bodo ustvarile sodobni igralni center. Hišica raste skupaj z otroki, saj ji lahko dokupite tudi druge dodatke, igralni center s toboganom pa bo otrokom omogočil razvoj njihovih veščin in ustvarjalnosti pri gradnji tunelov in peščenih gradov. Dečki in deklice bodo na ta način razgibali celo telo, izboljševali koordinacijo gibov in krepili mišični tonus na rokah in nogah. S hiško, igralnim centrom in peskovnikom se bo igralo tudi več otrok skupaj, uporabili jih bodo tudi pri vrtnih praznovanjih.

Hišica Prijateljev v elegantnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby z možnostjo nadgradnje 2 vrata s ključem 6 oken

Prostorna hiška Prijateljev Friends House Evo Playhouse v elegantnih barvah bo v hipu postala najljubša igrača otrok od 3. leta starosti dalje. Zahvaljujoč svoji velikosti ponuja dečkom in deklicam prostoren igralni kotiček, kjer se bodo lahko zabavali skupaj s prijatelji in sorojenci. Hiška je opremljena z dvojno streho, polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in okencem. Na fasado je nameščen priročen poštni nabiralnik, ki se odpre, otroci pa bodo lahko opazovali pogled čez 6 oken in 2 naoknici, ki se lahko obračata za 360°. V notranjosti hiške bo za vaše najmlajše tako tudi v vročih poletnih dnevih dovolj svežega zraka, z naoknicami pa si lahko regulirajo tudi svetlobo v hiški.

Hišica je pristnega videza, na zadnjem delu se pod polovičnimi vrati nahaja tudi mreža z imitacijo ptičje hišice. Hiška za otroke je izdelana iz trpežne umetne mase, ki bo zdržala leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Zasnovana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve, za čudovit videz pa bo poskrbel anti UV filter, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred bledenjem. Hišica ima trdne in dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi slabemu vremenu. Mere hiške znašajo 176*115*162 cm, skupna višina pa meri 162 cm. Z velikimi plastičnimi elementi in vijaki lahko hiško sestavite izjemno hitro in preprosto, brez kakršnih koli težav.

Igralni center Multisport Fun Center Smoby s 150 cm toboganom košarkarskim košem nogometnim golom in piknik mizico

Igralni center Multisport Fun Center proizvajalca Smoby je vrhunska vrtna igrača, ki bo razveselila dečke in deklice od 2. leta starosti. Igralni center v sebi združuje celotni kompleks vrtnih iger: tobogan, košarkarski koš, nogometni gol, plezalno steno, lestev in piknik mizico. Center za otroke je združljiv z otroško hiško, kamor lahko vstopijo čez polovična vrata s poštnim nabiralnikom. Dolžina otroškega tobogana meri 150 cm, otroci pa nanj splezajo s pomočjo lestve na nasprotni strani. Lestev ima več možnosti uporabe, če jo obrnete, pridobite plezalno steno s trdnimi stopničkami, ki bodo preverile spretnosti vašega otroka.

Ploščad na igralnem centru je prav tako multifunkcijska. Ko jo obrnete, ustvarite valovito površino, na kateri se otroci učijo držati ravnotežje in stabilnost.Na stranskem delu zabavnega centra s hiško se nahaja piknik mizica s klopmi. Na male športnike čakata tudi košarkarski koš z nastavljivo višino in nogometni bol z mrežo. Otroški igralni center v sebi združuje več možnosti za šport, zabavo in sprostitev. Hkrati pa je to tudi igralna hišica s trdno streho, kamor se lahko otroci skrijejo pred slabim vremenom. Mere znašajo 105*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Igralo lahko uporabljate v notranjih in zunanjih prostorih.

Peskovnik z vodnim kanalčkom Sandy BIG s prekrivalom prostornina 239 litrov 138*138 cm zelen

Peskovnik z vodnim kanalčkom Sandy znamke BIG je eden izmed najbolj priljubljenih tovrstnih igrač. Peskovnik nemškega proizvajalca BIG je primeren za 383 kg peska in je opremljen s pokrovom, ki ščiti pred umazanijo. Peskovnik zelene barve ima obliko klasičnega štirikotnika z zunanjimi dimenzijami 138*138*27 cm, notranje pa merijo 100*100 cm. Peskovnik je primeren za otroke od 12. meseca starosti in je priročno zasnovan tako, da bi ga lahko v nekaj sekundah sestavili. V primeru, da ga želite prestaviti na drugo mesto, pa ga lahko spet hitro zložite. Del paketa je tudi zložljivo pokrivalo, v katerem so vtisnjene steze, tako da se lahko otroci v peskovniku igrajo tudi z avtomobilčki. V primeru, da kanalčke napolnite z vodo, bodo služili za plovbo ladjic.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Logotip znamke BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost – prav to pa so lastnosti te znamke.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.