Komplet hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in zvoncem in miza Vrtnar De Jardinage od 3 leta

Opis izdelka

Komplet igrač Smoby tvori otroška hišica Prijateljev in mizica De Jardinage 2v1 za male vrtnarje. Te fantastične igrače so izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki zagotavlja kakovost, trpežnost in varnost svojih izdelkov. Hišica in mizica se lepo dopolnjujeta, tako barvno in tudi funkcionalno. Skupaj sestavljata popoln multifunkcijski igralni center, ki se lepo poda na vsako dvorišče ali vrt. Otroci bodo z njim preživljali ure in ure veselih iger, med katerimi bodo razvijali ne le svojo motoriko, domišljijo in ustvarjalnost, ampak tudi spletali prijateljske vezi, saj so te igrače dovolj prostorne za igro več otrok. Naši ugodni ceni kompleta igrač Smoby se zagotovo ne boste mogli upreti, saj boste z nakupom razveselili svoje otroke in tudi privarčevali.

Otroška hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in elektronskim zvoncem

Otroška hišica Friends House, proizvajalca Smoby je odlična igrača za na vrt, s katero se bo igralo tudi več otrok. Stene hišice so bele barve s sivimi, oranžnimi in zelenimi elementi. Hišica za otroke je stabilna, čvrsta in varna. Skupna višina hišice je 172 cm. Tloris je dimenzij 221*155 cm. Zanimiv detajl hišice je kuhinja, ki vsebuje pomivalno korito kot v pravi kuhinji s stojalom za posodo in nekaj kaveljcev za obešanje kuhinjskih pripomočkov. 

Da bi bla igra v otroški hišici maksimalno realna, boste skupaj s hišico dobili še set posodic in pribora za dva. Z njihovo pomočjo si bodo otroci v kuhinji skuhali kosilo in nato pomalicali na mizici za piknik. Piknik mizica s klopcama je prav tako del hišice. Mizico lahko uporabite tudi kot jedilno mizo znotraj hišice. Na sprednjem delu hišice so vratca, ki se odpirajo, 2 veliki okni in 1 okno na vrhu. Kuhinja je z notranjim delom združena z odprtim oknom, skozi katerega lahko servirajo pripravljeno kosilo.

Hišica je združitev kuhinje, piknik mizice in vrtne hišice. Na vratih bodo otroci našli tudi odprtino za pošto. Stranska miza je dimenzij 55*38 cm, klopca pa meri 23*16 cm. Višina odprtine na vratih meri 91 cm, širina pa 41 cm. Zadnji del hišice predstavljajo mrežasta vrata, 2 veliki okni in 1 malo okno na zgornjem delu. Priljubljeni del otroške hišice je elektronski zvonček, s katerim se najavi vsak prihajajoči obisk. Kuhinja je primerna za dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njo se bodo igrali tudi do 6. leta starosti ali pa še dlje. 

Miza Vrtnar De Jardinage 2v1 Smoby od 2 leta

Miza Vrtnar De Jardinage, francoskega proizvajalca Smoby je večfunkcijska mizica, ki v sebi skriva dva razdeljena prekata – otroci bodo eno komoro napolnili s peskom ali vodo, prostor v drugi pa bodo lahko uporabili kot vrtiček, v katerem bodo gojili lastne rastline, jih zalivali in zanje skrbeli. Obe komori lahko prekrijete s pokrovom. Skupaj z njimi se lahko otroci igrajo poklice vrtnarjev, zahvaljujoč čemur si razvijajo pozitivni odnos do narave. Na voljo imajo set 15 dodatkov, v katerem se nahaja vrtnarska košarica z motiko, modra kanglica, grabljice, pripomoček za sajenje, lopatka, bučka in korenček, ne manjkata pa niti dva cvetlična lončka, kamor lahko posadijo rožice. To vrtno orodje jih bo naučilo, za kaj služijo posamezni pripomočki in kako jih uporabljati.

Ko bodo otroci poskrbeli za svoj vrtiček, lahko v prosti prekat nalijejo vodo ali pa ga napolnijo s peskom, si postavljajo gradove, stolpe, tunele in se na polno potopijo v svet domišljije in predstavnosti. Mali gradbeniki imajo na voljo zeleno lopatko, grabljice in 3 čudovita modelčka za v pesek. Na male mornarje pa čaka tudi presenečenje v podobi rdeče ladjice – v mizico nalijejo vodo in se osvežujoče zabavajo pri igri mornarjev in gusarjev. To pa še ni vse – ko jo boste prekrili s pokrovom se bo spremenila na klasično otroško mizico, tako da lahko otroci na njej rišejo sličice, malicajo ali pa se s prijatelji in sorojenci igrajo namizne igre. Otroci se lahko igrajo tudi v prijetni senci – mizica ponuja tudi odprtino za senčnik (ni del paketa).

Smoby je priznani francoski proizvajalec, ki se že leta ponaša z izdelavo kakovostnih in originalnih plastičnih igrač. Igrače Smoby izpolnjujejo tudi najstrožje evropske kriterije. Igrače imajo zaobljene robove, da bi bili otroci pri igrah varni. Plastika igrač v kompletu Smoby je nežna za otroške rokice ter žametna na dotik. Posebna lastnost igrač Smoby je anti UV filter, ki varuje plastiko pred sončnimi žarki. Zagotavlja, da bodo barve ostale kot nove leta in leta.

Doprava 79
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost217*155*172 cm
Skupna višina172 cm
Dimenzije paketa150*40*88 cm
Skupna dolžina217 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža34,50 kg / 38,5 kg
OpombaBattery: 2 x 1,5V, AAA, LR03
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
Ocene
loader  Nalagam ocene …