Komplet hišica Prijateljev in hiška za kokoške v elegantnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby z možnostjo nadgradnje

Opis izdelka

Hišica Prijateljev in hiška za kokoške bosta poskrbeli za veliko veselih trenutkov za dečke in deklice od 3. leta starosti. Igrači v setu se ena drugi po barvi in dizajnu lepo podata, postali bosta naravni element vašega vrta. Igrače francoskega proizvajalca Smoby so vrhunske kakovosti, njihova površina je zaščitena z anti UV filtrom, zato barve ne bodo zbledele niti po daljši uporabi. Hišica z možnostjo nadgradnje ponuja otrokom razsežen prostor za igro, kurnik za kokoške pa bodo uporabili pri igri kmetovalcev in ob tem pridobili resnične izkušnje vzreje kokoši, pridobivali bodo občutek za odgovornost in ustvarili pozitiven odnos do narave in živali.

Hišica Prijateljev v elegantnih barvah Friends House Evo Playhouse Smoby z možnostjo nadgradnje 2 vrata s ključem 6 oken

Prostorna hiška Prijateljev Friends House Evo Playhouse v elegantnih barvah bo navdušila vse otroke od 3. leta starosti dalje. Zahvaljujoč svojim dimenzijam ponuja otrokom veliko notranjega prostora za igro, zato se bodo lahko brez težav igrali skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijatelji. Hišica je opremljena z dvojno streho, zadnjimi polovičnimi vrati, sprednjimi polnimi vrati s ključem in okencem. Na male poštarje že čaka poštni nabiralnik, otrokom pa bo všeč celotni videz hiške, ki vsebuje 6 oken in 2 naoknici, ki se lahko obračata za 360°. Nastavljive naoknice zagotavljajo, da bo v notranjosti tudi v vročih poletnih dnevih dovolj svežega zraka, z njimi pa lahko regulirajo tudi svetlobo v hiški.

Hišica je pristnega videza, na zadnjem delu se pod polovičnimi vrati nahaja tudi mreža z imitacijo ptičje hišice. Hiška francoskega porekla je izdelana iz trpežne umetne mase, ki bo zdržala leta in leta, njena površina pa je prijetna in žametna na dotik. Zasnovana je v barvni kombinaciji bele, zelene, sive in bež barve, za videz pa bo poskrbel anti UV filter, ki bo zanesljivo zaščitil barve pred bledenjem. Hišica ima dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi slabemu vremenu. Mere te hiške znašajo 176*115*162 cm, skupna višina pa meri 162 cm. S plastičnimi elementi in vijaki lahko hiško sestavite izjemno hitro in preprosto, brez kakršnih koli težav.

Kurnik za 5 kokoši Cluck Cluck Cottage Beige Smoby 4 vrata s stopničkami in krmilnico in gnezdo z imitacijo jajca

Kurnik za kokoši Cluck Cluck Cottage Beige francoskega proizvajalca Smoby predstavlja izjemno darilo za vse male kmetovalce in vzreditelje od 3. leta starosti. Hišica za kokoške je opremljena s 4 vrati s ključem, do njega lahko otroci dostopajo s sprednje in zadnje strani. Kurnik je primeren za 5 kokoši, ki imajo na voljo gred za sedenje in gnezdo za nošenje jajc, v kurnik pridejo po rampi s stopničkami. Prostoren kurnik zagotavlja kokoškam idealne življenjske pogoje, saj jo sestavlja tudi zračenje, ki ga otroci nastavijo z vrtljivim ventilom. Površina kurnika v obliki reliefa iz lesa in kamna bo očarala vaše najmlajše, razveselile pa jih bodo tudi sličice kokoši.

Streha je opremljena s priročnim žlebom s posodo, kamor se zbira deževnica, prav tako pa jo lahko otroci uporabijo kot krmilnico. Pri negi živali bodo imeli na voljo tudi brošuro z informacijami, razveselila pa jih bo tudi replika jajca. Mali kurnik za kokoške je proizveden iz trpežne umetne mase, ki ne vsebuje škodljivih ftalatov in jo je mogoče 100% reciklirati. Površina kurnika je nežna na dotik, zaobljeni robovi pa otrokom zagotavljajo varnost pri igri.  Vzdrževanje kurnika je povsem preprosto, umazanijo na plastični površini lahko preprosto očistite in kokoškam priskrbite zdravo in čisto okolje. Skupne mere kurnika znašajo 159*126*128 cm, višina pa meri 128 cm.

Francoski proizvajalec Smoby že več desetletij prinaša otrokom prvorazredne igrače originalnega dizajna. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije in zagotavljajo francosko kakovost ter originalen videz.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost176*115*162 cm
Skupna višina162 cm
Dimenzije paketa118*25*59 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvazelena
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.