Komplet hišica Pretty Blue Smoby s premično naoknico, tobogan Toboggan XS in darilo elektronski zvonček od 24 mes

Opis izdelka

Komplet igrač hiške Pretty Blue, tobogana Toboggan XS in elektronskega zvončka za darilo je resnično izjemen set igrač za vse otroke od 2. leta starosti, ki si želijo lastne lastnih lastnih igrač na vrtu.  Komplet igrač po znižani ceni ne bo razveselil le staršev, ampak tudi njihove otroke, s svojo kakovostjo in funkcijami. Igrači v setu se ena drugi lepo podata, tako da sta primerni za vsak vrt, na katerem bosta ustvarili odličen zabavni center za otroke. Igrače v setu Smoby se ponašajo s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bodo ohranile čudovite in žive barve tudi po letih uporabe. 

Otroška hišica Pretty Blue Smoby s premičnim polknom in UV filtrom od 2 let

Otroška hišica Smoby Pretty Blue ima čudovit dizajn, ki bo že na prvi pogled všeč vsakemu otroku. Ima trdne in stabilne dvojne plastične stene, ki kljubujejo tudi močnemu vetru in drugim vremenskim vplivom. Površina otroške hišice vsebuje edinstven UV filter, ki varuje barve hišice pred bledenjem zato bodo ostale čudovite in živahne še dolga leta. Posebnost anti UV filtra je v tem, da bo hišica tudi po več letih ostala enaka, kot ravnokar vzeta iz škatle. Otroška hišica Smoby se namesti in zloži na zelo preprost način. Ko jo sestavite ne bo zavzela veliko prostora, in tako se vam ni treba bati, da vam bo doma v napoto. Stabilnost hišice je zajamčena zahvaljujoč kakovostnim plastičnim materialom, ki so čvrsti in trpežni.

Otroška hišica Pretty Blue znamke Smoby ima edinstveno premično naoknico žive modre barve in mrežasto okno v čudoviti barvni kombinaciji modre, sive, zelene in bele.  Notranji tloris meri 98*111 cm, njena višina pa znaša 127 cm. Streha otroške hišice Pretty Blue, je imitacija strešne kritine sive barve. Površina hišice ima relief, ki spominja na gradbeni material z detajli v obliki cvetličnih korit.  Igra v otroški hišici je zanimiva za otroke različnih starosti. V njej se bodo s svojimi prijatelji in sorodniki lahko igrali ure in ure.

Otroški tobogan Toboggan XS Smoby z vodo dolžina 90 cm od 24 mesecev modro-zelen

Del seta je tudi otroški tobogan Toboggan XS, ki spada med najbolj priljubljene izdelke med otroškimi tobogani na trgu. S svojo 90 cm dolgo drsno površino zagotavlja intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem spustu. Nosilnost znaša 20 kg. Tobogan za otroke Smoby Toboggan XS je odlična izbira za vaše malčke. Tobogan ima ergonomsko oblikovano drsno površino in možnost priklopa na vodo, kar lahko uporabite predvsem v poletnih mesecih, ko se lahko vaši otroci spustijo naravnost v bazenček in imajo na vrtu svoj lasten zaseben vodni toboganOtroški tobogan lahko preprosto zložite in znova sestavite, ko ni več v uporabi. Stopničke tobogana imajo protizdrsno površino, da bi se preprečilo možnemu zdrsu. Vzpenjanje po stopničkah je varno in prijetno tudi z bosimi in mokrimi nogicami. Tobogan je dolg 125 cm in širok 75 cm

Elektronski zvonček za otroške hišice Smoby Natur, Pretty in Pillings od 18 meseca

Elektronski zvonček je kompatibilen s hišicami Nature, Pretty in Pillings. K otroški hišici ga pritrdite popolnoma preprosto in otroci lahko nanj tudi napišejo svoje ime ali pa kaj narišejo. Niso vse hišice opremljene z zvončkom, zato morajo otroci in starši na vrata pred obiskom potrkati. Zahvaljujoč temu dodatku v podobi zvončka pa bodo otroci, ki se bodo skrivali v hiški, vedno zaslišali zvonjenje. Zvonček ima enostavno sivo tipko, bel prostorček za ime in majhen zvočnik, ki daje zvok kot resnični zvonec. Elektronski zvonček deluje na 2 AA/LR6 bateriji, ki sta priloženi kompletu.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeček in deklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost127*111*98 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa102*38*116 cm
Skupna dolžina111 cm
Dolžina drsne površine90 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža17,1 kg / 21,0 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.