Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in poganjalec Blowball s sprehajalčkom in vozičkom 3v1

Opis izdelka

Hišica za dojenčka in poganjalec Blowball ter sprehajalček, voziček in prikolica 3v1 sestavljajo popoln set igrač za otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. Veliko veselje pa jim bosta priskrbela tudi poganjalec Blowball in sprehejalček, ki ga bodo otroci uporabili tudi kot voziček in prikolico. Igre vlog bodo izjemno pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Poganjalec avto Bobby Car Classic Blowball Big moder s hupo in trendovskimi nalepkami

Poganjalec avto Bobby Car Classic Blowball, nemškega proizvajalca BIG je odlično darilo za vse otroke od 1. do 5. leta starosti. Avtomobilček v nežni modri barvi je okrašen s stilskimi nalepkami in napisom BIG Bobby Car. Dečke in deklice bo poganjalec navdušil že na prvi pogled, že zelo zgodaj lahko z njegovo pomočjo urijo mišice na nogah. Brezčasni poganjalec spodbuja otrokov motorični in gibalni razvoj in prav tako pravilen razvoj kolkov, saj otrok na poganjalcu sedi v širokem razkoraku. Poganjalec se ponaša z visoko nosilnostjo kar 50 kg.

Volan poganjalca se lahko obrača v strani za 30° in je opremljen s funkcionalno mehansko hupo, ki bo otrokom priskrbela realistično doživetje. Plastična površina poganjalca je pred poškodbami zaradi sončnih žarkov zaščitena s kakovostnim UV filtrom, tako da bo tudi po več letih uporabe ohranila svoje žive barve. Čvrsta kolesa s trpežnimi pnevmatikami omogočajo izjemne vozne lastnosti in stabilnost. Sedež je ergonomsko oblikovan za maksimalno udobje v vožnji. Sedež ima tudi oporo za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju.

Na sprednjem in zadnjem delu avtomobilčka so priključki za priklop drugih dodatkov znamke BIG – prikolico, vlečno vrv ipd. Uporabljeni zdravju neškodljivi materiali se lahko reciklirajo, tako da ne obremenjujejo življenjskega okolja. Uporabljena proizvodna tehnologija zagotavlja varnost izdelka za otroke, robovi niso ostri, s čimer je tveganje za poškodbe izdatno zmanjšano. Nizko podvozje omogoča stabilnost avtomobilčka na kateri koli površini. Mere izdelka znašajo 58*30*38 cm.

Sprehajalček, voziček in prikolica Buggy 3v1 BIG z zavoro za poganjalce New&Classic&Neo&Next&Scooter

Sprehajalček, voziček in prikolica Buggy 3v1 priznanega nemškega proizvajalca BIG je izjemna multifunkcionalna igrača, ustvarjena za dečke in deklice od 1. do 5. leta starosti. Lahko ga namestite na vse poganjalce BIG Bobby Cars – New, Classic, Scooter, Neo in Next. Ta moderna igrača v čudoviti, sivo-beli barvni kombinaciji z rdečimi dodatki je univerzalna – manjši otroci jo bodo uporabili kot varen sprehajalček, z njim bodo delali svoje prve korake, kasneje kot voziček za svoje igrače, dojenčke, po nekem času pa jo lahko pripnejo tudi kot prikolico in se igrajo šoferje. Multifunkcijska prikolica tako raste skupaj z otrokom.

Na sprednjem delu sprehajalčka se nahaja zaščita, da se ne bi prevrnil, ki hkrati razpolaga tudi z zavoro na kolesih, ki jo bodo otroci uporabili pri prevažanju svojih igrač kot v vozičku. Kakovostna kolesa so prijetno mehka in tiha, primerna za notranje prostore kot tudi zunanje. Ko bodo otroci uporabljali sprehajalček kot prikolico, bodo zagotovo hvaležni za preprost priklop s pomočjo zatiča. Na zadnji strani igrače za plastično mrežico se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci shranijo različne drobnarije in igrače. Površino sprehajalčka prekrivajo različne vesele sličice barvitih figuric. Zaobljeni del ročaja daje otrokom občutek gotovosti, saj je prilagojen majhnim otroškim rokicam.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.