Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in poganjalec z zvokom Bobby Car in prikolico ter 32 cm dojenček

Opis izdelka

Večfunkcijska hiška z dojenčkom in poganjalec z zvokom in voziček predstavljajo izjemni set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo s hiško in 32 cm dojenčkom lahko igrali očke in mamice. V veliko veselje pa jim bosta tudi originalni poganjalec in prikolica, s katerima bodo dobili svoje prve izkušnje vožnje. Igre vlog bodo izjemno pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Dojenček Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mehak trebušček pastelni pajacek 32 cm od 18 mes

Dojenček Natur Baby D'Amour iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Ljubek dojenček z velikostjo 32 cm in zaspanimi očkami bo pritegnil pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko z ljubeznijo skrbela.Dojenček z mehkim trebuščkom je oblečen v čudoviti pastelni pajacek iz nežnega blaga z napisom Baby Nurse. Videti zelo pristno, je idealna igrača za objemanje in crkljanje, zanjo pa lahko dokupite tudi številne dodatke in pripomočke.

Poganjalec Bobby Car Neo Rosé BIG rožnati z zvokom in 3-slojnimi gumiranimi kolesi in ergonomskim sedežem

Stilski poganjalec v obliki luksuznega avtomobilčka Bobby Car Neo Rosé predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 1. do 5. leta starosti. Na avtomobilčku bodo vaše male šoferke prevzeli zvočni efekti, ki naredijo vsako vožnjo še bolj pristno in zanimivo. Poganjalec evropskega dizajna v nežni rožnati barvi je zaobljenih oblik in ima udoben ergonomski sedež. Otroci se bodo igrali tudi s hupo, odlična doživetja v vožnji pa bo poudarila tudi velika maska na sprednjem delu avtomobilčka.

Poganjalec Bobby Car Neo Rosé je robusten in trpežen avtomobilček, ki razpolaga z visoko nosilnostjo do 50 kg. Barve so pred bledenjem zaščitene s posebnim anti UV filtrom, tako da bo ohranil svoj videz tudi po daljši uporabi. Kakovostna 3-slojna gumirana kolesa na poganjalcu so tiha in ponujajo odlične vozne lastnosti v notranjih in zunanjih prostorih. Ponašajo se z visoko trpežnostjo, na platiščih je oznaka znamke BIG in se popolnoma ujemajo z avtomobilčkom.

Vožnja na poganjalcih BIG spodbuja pravilen razvoj kolkov, saj otrok na njih sedi v širokem razkoraku. Volan poganjalca določa smer vožnje, lahko se obrača v strani za 30°.  Sedež na poganjalcu BIG je ergonomsko oblikovan in certificiran. Sedež ima tudi podlogo za koleno, tako da se lahko otroci poganjajo z eno nogo – podobno kot na skiroju. Na zadnjem delu poganjalca se nahajajo tudi luči. Teža poganjalca znaša 3,6 kg. Skupne dimenzije poganjalca merijo 57*30*39 cm, sedež je na višini približno 20 cm.

Ovalna prikolica za vse BIG New&Classic&Neo&Next poganjalce z zamenljivimi pokrovi za platišča turkizni in rožnati

Moderna ovalna prikolica je zasnovana za vse poganjalce modelov New, Classic, Neo in Next. Prevzela bo dečke in deklice od 12. meseca starosti, njen luksuzni videz v antracit barvi pa bo očaral otroke na prvi pogled. 3-slojna gumirana kolesa poganjalca so tiha, izjemno se prilagodijo cestišču. Na kolesih je oznaka znamke BIG. So maksimalno trpežna in se odlično podajo z dizajnom avtomobilčka. Po potrebi lahko platišča zamenjate tudi za rožnata ali turkizna, ki so del paketa. Možnost izbire dizajna bo pripomogla k razvoju otroške osebnosti in individualnosti. Zahvaljujoč robustnemu in trpežnemu ogrodju razpolaga z visoko nosilnostjo kar 25 kg, njegova površina pa je zaščitena z anti UV filtrom, zato bo ohranila svoje čudovite barve tudi po več letih uporabe.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost. Nemški proizvajalec BIG izdeluje kakovostne igrače za otroke različnih starostnih kategorij. Izdelki BIG so testirani v neodvisnih inštitutih, ki se osredotočajo na kakovost izdelkov. 

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.