Komplet hišica za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby in lesena klop Modulo Space dvostranska

Opis izdelka

Komplet hišice za dojenčke Baby Nurse in lesene klopi in table 2v1 predstavlja izjemno izbiro za vse otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Pri igri s hišico otroci razvijajo komunikacijske in jezikovne spretnosti in se učijo novih reči na naraven in igriv način. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren tudi za igro več otrok skupaj.

Hiška za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby trokrilna s 23 dodatki (kuhinja, kopalnica, spalnica)

Hišica za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je brezčasna igrača, primerna za deklice že od 3. meseca starosti. Igralni kompleks v čudovitih odtenkih rožnate je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvori kopalnica z rožnato banjico in prho ter previjalno mizico z modnim vzorcem. Zadnjo steno tvori okvir za fotografijo, okrašen s srčki, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom.

Levo krilo je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male hitro segrele dojenčkovo hrano. Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše sanje dojenčka. Nočna lučka za dojenčkovo glavico daje ponoči prijetne in nemoteče zvoke ter fluorescentno lučko. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in posteljico namestite na otrokovo, da bosta lahko skupaj tudi spala. 

Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček v obliki srčka z žličko za hranjenje in steklenička za mleko, škatlica z mlekom v prahu, šamponček, termometer in drugi dodatki. Otroci se bodo razveselili tudi dovolj prostora za shranjevanje in dodatkov. Prednost centra za dojenčke je njegova prostorna nezahtevnost. Posamezni deli hiške se lahko zložijo skupaj, s čimer boste prihranili prostor, zahvaljujoč koleščkom pa jo boste lahko prestavili kamorkoli boste želeli, hkrati pa ne bo zavzemala veliko prostora. 

Klop za risanje in pisanje Modulo Space Desk Smoby magnetna/na kredo dvostranska z 80 dodatki

Klop za risanje in pisanje Modulo, francoskega proizvajalca Smoby je proizvedena iz masivnega bukovega lesa v kombinaciji s trdno in trpežno plastiko, zahvaljujoč čemur bo vašim otrokom zdržala leta in leta. Otroško klop lahko zložite v 5 sekundah brez uporabe orodja in tako ne bo zavzemala veliko prostora. Dečki in deklice od 3. leta starosti se bodo lahko igrali z bogatim setom 80 dodatkov, med katerimi se nahaja zbrisljiv flomaster, magnetne črke, številke in matematični znaki, krpica za brisanje table in 6 barvnih kred. Dvostranska tabla omogoča otrokom, da nanjo rišejo z obeh strani, z ene na magnetno belo tablo in z druge na klasično črno s kredo.

Pisalno desko lahko dvignete in na njo bosta hkrati  lahko risala in pisala kar dva otroka, z obeh strani. En otrok lahko sedi na klopi in riše risbico ali pa se igra slikarja, drugi pa se lahko igra učitelja, stoji pri tabli in daje svojim prijateljem matematične račune ali pa preverja njihovo znanje abecede. Pod navpično pisalno desko se nahaja velik predal, ki ga lahko napolnite s kredami, flomastri in magnetki. Površina za risanje je dvostranska in jo otroci lahko menjujejo po lastnih željah. Tablo lahko na stojalu položite tudi vodoravno, zahvaljujoč temu pa bodo otroci imeli na voljo več možnosti risanja, pisalne potrebščine pa bodo lahko odložili v predalček ob strani.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby proizvaja kakovostne in edinstvene igrače edinstvenega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo navdušile vsakega otroka. 

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost150*71*72 cm
Skupna višina72 cm
Dimenzije paketa80*23*63 cm
Skupna dolžina150 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,1 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.