Komplet hišica za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby in kuhinja Tefal French Touch Bubble elektronska

Opis izdelka

Komplet hišice za dojenčka Baby Nurse in elektronske kuhinje Tefal Super Chef Deluxe bo razveselil vsako deklico od 3. leta starosti, ki obožuje dojenčke in igre mamice. Set igrač se čudovito dizajnersko in barvno dopolnjuje, otroke pa bo zabaval leta in leta. Igrače v setu pomagajo z razvojem komunikacijskih in jezikovnih spretnosti otrok, z njihovo pomočjo se učijo skrbeti za druge in se približujejo svetu odraslih. Komplet igrač ponujamo po akcijski ceni, zato boste z nakupom privarčevali, hkrati pa svojim otrokom priskrbeli kakovostne in brezčasne igrače. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje originalen francoski dizajn, varnost in kakovost, zahvaljujoč najmodernejšim proizvodnim procesom.

Hiška za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby trokrilna s 23 dodatki (kuhinja, kopalnica, spalnica)

Hišica za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je brezčasna igrača, primerna za deklice že od 3. meseca starosti. Igralni kompleks v čudovitih odtenkih rožnate je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvori kopalnica z rožnato banjico in prho ter previjalno mizico z modnim vzorcem. Zadnjo steno tvori okvir za fotografijo, okrašen s srčki, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom.

Levo krilo je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male hitro segrele dojenčkovo hrano. Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše sanje dojenčka. Nočna lučka za dojenčkovo glavico daje ponoči prijetne in nemoteče zvoke ter fluorescentno lučko. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in posteljico namestite na otrokovo, da bosta lahko skupaj tudi spala. 

Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček v obliki srčka z žličko za hranjenje in steklenička za mleko, škatlica z mlekom v prahu, šamponček, termometer in drugi dodatki. Otroci se bodo razveselili tudi dovolj prostora za shranjevanje in dodatkov. Prednost centra za dojenčke je njegova prostorna nezahtevnost. Posamezni deli hiške se lahko zložijo skupaj, s čimer boste prihranili prostor, zahvaljujoč koleščkom pa jo boste lahko prestavili kamorkoli boste želeli, hkrati pa ne bo zavzemala veliko prostora. 

Kuhinja Tefal French Touch Bubble Smoby rdeča elektronska s čarobnimi mehurčki in palačinkami in 46 dodatki

Elektronska kuhinja Tefal French Bubble Smoby se s svojimi 46 dodatki uvršča med najmodernejše otroške kuhinje in bo všeč vsakemu otroku od 3. leta starosti dalje. Rdeče-siva kuhinja je modernega in elegantnega videza, zahvaljujoč kateremu se bo lepo podala v vsako otroško sobo. S kuhinje sije francoski dizajn, ki bo očaral otroke kot tudi njihove starše. Bogata oprema 46 dodatkov vsebuje: pribor, krožničke, solnico, poprnico, stekleničke z omakami, stekleničko za vodo, kozarčke, krožničke, replike surovin in živil.

Hladilnik z vratci bo otroke naučil, da se živila morajo shranjevati na hladnem in da bi vratca moral za seboj vedno zapreti. Na vratcih hladilnika se nahaja avtomat za led, kjer lahko otroci uporabijo priložene kocke ledu, ki po pritisku na tipko padejo naravnost v pripravljen kozarec. Pečica s premično rešetko bo malim kuharjem služila v primeru, če bodo želeli speči okusno meso in ga ponuditi svojim sorojencem in staršem. Čarobni lonec z mehurčki bo poskrbel za nevsakdanje doživetje vsakega otroka s svojo funkcijo, ki imitira kipečo vodo. Lonec z vodo preprosto položite na štedilnik in pritisnite na tipko, nato pa bo voda začela vreti.

Odlična in praktična ponvica s funkcijo obračanja bo razveselila otroke, ko bodo poskušali obračati palačinke med peko. Nad štedilnikom bodo malčki našli vgrajen espresso kavni avtomat in rudi prikupno uro s kazalci. Kuhinja stoji na 6 stabilnih nogah, celotne dimenzije otroške kuhinje merijo 114*40*93 cm z višino pulta 50 cm. Kuhinja ima vgrajen električen modul in deluje na 3 baterije AA/LR6, ki niso del seta.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby proizvaja kakovostne in edinstvene igrače edinstvenega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo navdušile vsakega otroka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost150*71*72 cm
Skupna višina72 cm
Dimenzije paketa80*23*63 cm
Skupna dolžina150 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,1 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.