Komplet hišica Pretty Nature Smoby z letno kuhinjo in vodna steza AquaPlay MegaBridge z jezom od 24 mes

Opis izdelka

Odkrijte moderne igrače znamk Smoby in Aquaplay, s katerimi bodo otroci preživeli ogromno zabavnih trenutkov. Komplet hiške Pretty Nature z letno kuhinjo in vodne steze MegaBridge z jezom je originalni set igrač za vse otroke od 2. leta starosti. Komplet igrač lahko prejmete po znižani ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrače v setu se ena drugi lepo podajo, izdelane so iz kakovostnega materiala in bodo vašim malčkom prinesle ogromno zabave. Prednost otroške hišice v setu Smoby je zaščita površine z anti UV filtrom, zahvaljujoč kateremu bo ohranila žive barve tudi po več letih uporabe. 

Otroška hišica Pretty Nature Smoby z letno kuhinjo in premično polknico z UV filtrom od 2 leta

Otroška vrtna hišica Pretty Nature je kakovostna plastična hišica za otroke od 2. leta starosti dalje. Hišica za otroke ima letno kuhinjo z umivalnim koritom in petelinčkom. Ima ena polovična vrata, odprtina na vratih je visoka 91 cm. Skupne dimenzije hišice znašajo 145*110*127 cm. Hišica za na vrt ima trpežne dvojne stene, premično naoknico, primerna pa je za igro več otrok skupaj.

  • kakovostna plastična hišica
  • dvojne stene
  • dimenzije 145*110*127 cm
  • skupna višina 127 cm
  • teža paketa 16,62 kg
  • francoski izdelek
  • igra v hišici razvija jezikovne sposobnosti otrok
  • iz žametno nežne plastike

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Vodna igra AquaPlay MegaBridge s kapitanom Bojem, pregrado in vodno črpalko ter velikim mostom

Vodna steza AquaPlay MegaBridge je originalna vodna igrača za otroke od 3. do 7. leta starosti. Del Aquaplay igre za otroke je tudi nekaj dodatkov: kapitan Bo – ljubek medvedek z nasmejanim obrazkom, vodno kolo, vodna črpalka, jez, avtomobilček, kontejnerska ladja, žerjav za prenašanje tovora in velik most. Vodna črpalka služi za premik vode iz spodnjega dela vodne igre do jezu, ki se potem odpre in navzdol proti drugemu delu steze, spusti vodo skupaj z ladjico. Ko bo malček kanale sestavil skupaj, bo vanjo preprosto nalil vodo in zabavna igra se lahko prične. 

Z eno vodno igro se bo igralo več otrok skupaj. Zanimiv detajl vodne igre MegaBridge je velik most, po katerem se lahko avtomobili peljejo čez vodni kanal. Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj zabavnih igrač za najmlajše otroke. Vodna igra za otroke se preprosto sestavi s pomočjo konektorjev in gumijastih tesnil, tako da voda iz notranjosti ne bi prehajala ven. Izdelana je iz trpežne in ekološke plastike. Vodni sistem AquaPlay bo priskrbel neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov. Zahvaljujoč širokemu spektru dodatkov, ki jih lahko uporabite na različne načine, AquaPlay stimulira otroško domišljijo in ustvarjalnost.

Aquaplay je vrhunski evropski proizvajalec posebnih vodnih igrač, v podobi vodnih kanalov. Vodne igre Aquaplay so zasnovane na Švedskem in izdelane v Nemčiji. AquaPlay je originalen vodni sistem za igranje, švedskega porekla. Otroci se bodo z igro Aquaplay učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega delovanja, saj ima lasten jez in vodni kanal. AquaPlay vsebuje veliko stvari, ki jih lahko mali raziskovalci preučujejo: princip plavanja in potapljanja in delovanje vodne črpalke ter vodnega kolesa. 

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost145*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa100*24*115 cm
Skupna dolžina145 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža14.12 kg / 16,62 kg
Barvačervená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha