Komplet hišica Nature Smoby rdeča 3 okna 2 žaluzije in naoknica in delovna miza Cars z avtomobilčkom od 24 mes

Opis izdelka

Komplet hiške Nature s premičnimi naoknicami in delovne mize je izjemen set igrač za vse otroke od 2. leta starosti, ki si želijo kakovostnih igrač za na vrt. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi lepo podajo, skupaj pa bodo ustvarile zabaven otroški center na vsakem dvorišču ali vrtu. Igrače v setu Smoby se ponašajo s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bodo ohranile čudovite in žive barve tudi več po letih uporabe. 

Hišica Nature Smoby rdeče-zelena, 3 okna, 2 žaluziji in 2 premični naoknici s UV filtrom od 2 leta

Hišica Nature je priljubljena vrtna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Hiška je primerna za vse otroke od 2. leta starosti, ki se bodo v njej odlično zabavali. Vrtna hiška ponuja otrokom 3 okna in 2 žaluzije ter 2 premični naoknici, ki ju lahko poljubno premikajo, glede na vreme. Kombinacija rdeče, zelene, sive in bele barve na hiški deluje naravno, njene barve pa ne bodo zbledele niti po letih uporabe, po zaslugi anti UV filtra. Hišica za otroke je hkrati tudi izjemni okrasni element vrta, saj je videti realistično

Hiška ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi neprijaznim vetrovnim razmeram. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva, omogoča preprosto zlaganje in sestavljanje.

Delavnica Avtomobili 3 Smoby z avtomobilčkom za sestavljanje in vrtečim delovnim pultom ter 21 dodatki

Otroška delavnica Avtomobili 3 Smoby je priljubljena igrača za male mojstre od 3. leta starosti dalje. Celotna delavnica, vključno z dodatki, je izdelana iz kakovostne plastike, ki je trpežna in hkrati prijetna na dotik. Ta mizica je narejena predvsem za dečke. Miza stoji na štirih nogah, ki so med seboj ojačane, da bi miza stala trdno in stabilno. Miza je izdelana v rdeči, sivi in črni barvni kombinaciji. Pod delovnim pultom se nahaja polička, kamor lahko mali mojster odloži druge igrače in orodje. Delovni pult se tudi vrti, zahvaljujoč čemur se bo mali mehanik počutil kot v pravi delavnici.

Na delovni površini se nahaja tudi parkirno mesto za svetovno svetovni znani avtomobilček Strelo McQueena iz znane in priljubljene Disneyjeve risanke Avtomobili 3, ki je pri otrocih izredno priljubljena. Na delovni površine bodo prav tako našli tudi praktično rdečo ploščo, kamor lahko mali mojster poljubno pripne različne delovne dodatke. Na obe strani plošče lahko otroci pospravijo orodje, kot na primer nadomestne dele, ki jih morajo imeti stalno pri roki. Del otroške delavnice je tudi štoparica, ki je nujno potrebna za vsakega dirkača. Mali avtomehanik lahko tako meri čas menjave pnevmatik, in tudi hitrost vožnje avtomobilčka McQueen. Na delovni plošči se nahaja tudi mali primež, s katerim lahko malček pridrži avtomobilček, medtem ko ga sestavlja in razstavlja, kar pa lahko naredi s pomočjo izvijača. Oprema vsebuje tudi kladivce, izvijače in vijake ter nadomestne dele, iz katerih si bo mali avtomehanik sestavil svoj lasten avtomobilček Strelo McQueena.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Doprava nad 39€ SI
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha