Komplet hišica Nature Smoby 3 okna 2 žaluzije in delavnica voziček Cars 3 od 24 mes

Opis izdelka

Komplet hiške Nature s premičnimi naoknicami in delavnice voziček Cars 3 je izjemne set igrač za vse otroke od 2. leta starosti, ki si želijo kakovostnih igrač za na vrt. Set igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi lepo podajo, skupaj pa bodo ustvarile zabaven otroški center na vsakem dvorišču ali vrtu. Igrače v setu Smoby se ponašajo s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bodo ohranile čudovite in žive barve tudi več po letih uporabe. 

Hišica Nature Smoby rdeča, 3 okna, 2 žaluziji in 2 premični naoknici s UV filtrom od 2 leta

Hišica Nature je priljubljena vrtna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. Hiška je primerna za vse otroke od 2. leta starosti, ki se bodo v njej odlično zabavali. Vrtna hiška ponuja otrokom 3 okna in 2 žaluzije ter 2 premični naoknici, ki ju lahko poljubno premikajo, glede na vreme. Kombinacija rdeče, zelene, sive in bele barve na hiški deluje naravno, njene barve pa ne bodo zbledele niti po letih uporabe, po zaslugi anti UV filtra. Hišica za otroke je hkrati tudi izjemni okrasni element vrta, saj je videti realistično. Del hiške sta tudi elektronski zvonček in vrtiček, kjer lahko otroci gojijo zelišča in rože.

Hiška ima kakovostne dvojne stene in je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi neprijaznim vetrovnim razmeram. Njeni zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva, omogoča preprosto zlaganje in sestavljanje.

Delovna miza na koleščkih Avtomobili 3 Smoby s sestavljivim avtomobilčkom McQueen in 24 dodatki

Otroška delovna miza na kolesih Avtomobili 3 je kvalitetno dodelana igrača za otroke od 3. leta starosti dalje, ki imajo radi sestavljanje različnih delov avtomobilčkov. Mizica, vključno z vsemi dodatki in avtomobilčkom Strele McQueena, je izdelana iz kvalitetnih in trpežnih materialov, ki bodo vašemu malčku zdržale dolgo časa. Delovna mizica je izdelana v atraktivni črno-rdeči barvni kombinaciji. Mizica za otroke stoji na koleščkih, tako da jo lahko otroci po sobici preprosto premikajo, vendar je kljub temu mizica trdna in stabilna. Mali mojster lahko tako mirno dela na svojih iznajdbah in vzdrževanju avtomobilčka. Med kolesi se na spodnjem delu nahaja polička za odlaganje drugih igrač in orodja. Delovna površina mizice je prostorna in tako imajo mali mehaniki dovolj prostora za delo z orodjem.

Dimenzije paketa otroške mizice in avtomobilčka znašajo 34*53*14 cm. Del paketa je poleg mizice in avtomobilčka še 24 dodatkov. Otroška delovna miza na kolesih Avtomobili 3 je moderna igrača francoskega proizvajalca Smoby, ki zagotavlja najvišje evropske standarde. Otroci se lahko igrajo z avtomobilčkom, skrbijo za njegovo vzdrževanje in se učijo novih znanj iz sveta avtomobilov. Ob tem pa urijo izredno pomembne motorične spretnosti in občutek za ročna dela, ki je pomemben v kasnejšem obdobju življenja. V delo z orodjem lahko vključijo svojo domišljijo in tako uživajo v zabavi ure in ure.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in varni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. 

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicaboy and girl
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha