Komplet hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary Smoby in zdravniški voziček z dodatki

Opis izdelka

Hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary in zdravniški kovček z dodatki bo presenetil in razveselil vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Moderni set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače Smoby in Écoiffier se skupaj barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Odlične plišaste živalce bodo postale neločljivi družabniki, saj bodo z njimi otroci odkrivali vedno nove možnosti igre. Ob zabavi bodo razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje in domišljijo.

Hišica za mucko Cat's House Veterinary Smoby elektronska z zvoki in tobogan z gugalnico ter 6 dodatkov

Hišica za mucko, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Barvita hiška z 2 etažama v sebi skriva priročno gugalnico, prenosni boks, igralni del z miško, prostor za hranjenje in tobogan, na koncu pa se nahaja še skakalnica. Z nje bo s pomočjo tipke mucka skočila naravnost v miški, za katero bo s tačko poskusila prijeti. V 6-delnemu setu dodatkov se nahaja tudi krtača za krtačenje mucka, s katero se bodo igrali mačje frizerje, nastavljivo ogledalce, ki se lahko pripne na hiško, lopatka, imitacije mačjih iztrebkov in skledica za hranjenje z briketi – mucka daje zvok, ko se jim približa. 

Plišasta mucka z zvoki, tako da bo otrokom ponudila še bolj pristna doživetja pri negi za domačega ljubljenčka. Naučili se bodo zanjo skrbeti, jo hraniti, česati, zibati, spuščati po tobogančku, čistiti za njo in zahvaljujoč prenosljivemu zaboju pa jo bodo lahko vzeli s seboj na obiske in izlete na koncu dneva pa jo bodo dali spati. Originalna hiška z elektronsko mucko predstavlja izjemno darilo za otroke, ki si želijo doma imeti svojega hišnega ljubljenčka.

Zdravniška košara Écoiffier za psička s skledico in zdravniškimi dodatki od 18 mes

Zdravniški kovček za psička s skledico in dodatki je idealna igrača za vse male veterinarje. Košarica je namenjena prenašanju psička in je izdelana iz kakovostne plastike, ki je trpežna in prijetna na dotik.Boks za psička je v rdeče-beli barvni kombinaciji. Plišasti psiček je svetlo rjave barve. Na voljo ima tudi skledico za vodo in kostko. Mali veterinar ga bo pregledal s stetoskopom, lahko mu izmeri temperaturo s termometrom, ki se prav tako nahaja v setu, lahko pa mu da tudi zdravilo z injekcijo. Ljubek psiček iz pliša je svetlo rjave barve. Zdravniška košarica, francoskega proizvajalca Écoiffier izpolnjuje vse najstrožje kriterije evropskih standardov.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*44*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.