Komplet hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary Smoby in zdravniški voziček za živalce

Opis izdelka

Hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary in zdravniški voziček za živali skupaj sestavljajo kakovostni set igrač, s katerim se bodo otroci od 3. leta starosti igrali veterinarje. Moderni set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače Smoby in Écoiffier se skupaj barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrali se bodo veterinarje, se učili skrbeti za domačega ljubljenčka, odkrivali nove zdravniške pripomočke in se zabavali skupaj s prijatelji in sorojenci. Pri igri poklicev si razvijajo svoje logično mišljenje, osredotočenost, fino motoriko in predstavnost.

Hišica za mucko Cat's House Veterinary Smoby elektronska z zvoki in tobogan z gugalnico ter 6 dodatkov

Hišica za mucko, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Barvita hiška z 2 etažama v sebi skriva priročno gugalnico, prenosni boks, igralni del z miško, prostor za hranjenje in tobogan, na koncu pa se nahaja še skakalnica. Z nje bo s pomočjo tipke mucka skočila naravnost v miški, za katero bo s tačko poskusila prijeti. V 6-delnemu setu dodatkov se nahaja tudi krtača za krtačenje mucka, s katero se bodo igrali mačje frizerje, nastavljivo ogledalce, ki se lahko pripne na hiško, lopatka, imitacije mačjih iztrebkov in skledica za hranjenje z briketi – mucka daje zvok, ko se jim približa. 

Plišasta mucka z zvoki, tako da bo otrokom ponudila še bolj pristna doživetja pri negi za domačega ljubljenčka. Naučili se bodo zanjo skrbeti, jo hraniti, česati, zibati, spuščati po tobogančku, čistiti za njo in zahvaljujoč prenosljivemu zaboju pa jo bodo lahko vzeli s seboj na obiske in izlete na koncu dneva pa jo bodo dali spati. Originalna hiška z elektronsko mucko predstavlja izjemno darilo za otroke, ki si želijo doma imeti svojega hišnega ljubljenčka.

Veterinarski voziček s kužkom Medical Ecoiffier z infuzijo in 15 dodatki od 18 mes

Veterinarski voziček s kužkom Medical je najnovejša igrača za vse otroke od 18. meseca starosti, ki z veseljem skrbijo za svoje živalce in bi želeli postati veterinarji. Polno opremljena veterinarska mizica vsebuje 15 dodatkov, med katerimi se nahaja infuzija, injekcija, termometer, mavec za tačko, zaščitni ovratnik, rentgen, kladivce za preverjanje refleksov, stetoskop, otoskop in drugi dodatki, ki so nujno za pregled domačih ljubljenčkov. 

Realistična veterinarska klinika vsebuje tudi box za prevoz s čudovitim rjavim plišastim psičkom, ki bo otroke prevzel že na prvi pogled, tega pa bodo poskusili pozdraviti in uporabili svoje zdravniške spretnosti. Za zdravljenje psička imajo na voljo tudi monitor s sličico zdravniških težav, ki jih je odkril prav rentgen. Voziček ima na spodnjem delu tudi priročni prostor za shranjevanje, kamor lahko položijo box za prevoz. Écoiffier izpolnjuje najvišje evropske kriterije, zato so igrače znamke Écoiffier primerne tudi za najmlajše otroke.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom vrhunske igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*44*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.