Komplet hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary Smoby in veterinarski kovček z mucko s 4 zvoki - idealno za 2 otroka

Opis izdelka

Hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary in veterinarski kovček s plišasto mucko predstavljata odličen način, kako razveseliti več otrok hkrati, od 3. leta starosti. Brezčasni set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bodo igrali vsi sorojenci. Naučili se bodo skrbeti za svoje plišaste igrače, se igrali veterinarje, ob tem pa uporabljali zdravniške pripomočke za nego živalic. Z igračami Smoby se na igriv način približujejo svetu odraslih, si razvijajo svojo fino motoriko, logično mišljenje in domišljijo.

Hišica za mucko Cat's House Veterinary Smoby elektronska z zvoki in tobogan z gugalnico ter 6 dodatkov

Hišica za mucko, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Barvita hiška z 2 etažama v sebi skriva priročno gugalnico, prenosni boks, igralni del z miško, prostor za hranjenje in tobogan, na koncu pa se nahaja še skakalnica. Z nje bo s pomočjo tipke mucka skočila naravnost v miški, za katero bo s tačko poskusila prijeti. V 6-delnemu setu dodatkov se nahaja tudi krtača za krtačenje mucka, s katero se bodo igrali mačje frizerje, nastavljivo ogledalce, ki se lahko pripne na hiško, lopatka, imitacije mačjih iztrebkov in skledica za hranjenje z briketi – mucka daje zvok, ko se jim približa. 

Plišasta mucka z zvoki, tako da bo otrokom ponudila še bolj pristna doživetja pri negi za domačega ljubljenčka. Naučili se bodo zanjo skrbeti, jo hraniti, krtačiti, zibati, spuščati po tobogančku, čistiti za njo in zahvaljujoč prenosljivemu zaboju pa jo bodo lahko vzeli s seboj na obiske in izlete na koncu dneva pa jo bodo dali spati. Originalna hiška z elektronsko mucko predstavlja izjemno darilo za otroke, ki si želijo doma imeti svojega hišnega ljubljenčka.

Veterinarski kovček Veterinary Case Smoby s plišasto mucko in 4 zvoki ter 10 dodatki za živalce

Veterinarski kovček z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo razveselil vse otroke od 3. leta starosti, ki si želijo postati veterinarji. 10-delni set dodatkov v sebi skriva vse, kar bodo dečki in deklice potrebovali pri negi za domače ljubljenčke – stetoskop, škarjice, termometer, injekcijo, sirup, šamponček, zapestnico, skledico za hranjenje in kartice s podatki. Del hiške je tudi plišasta mucka, ki daje kar 4 različne zvoke, tako da bo igra veterinarjev za otroke še bolj pristna. Mucko lahko prenašate skupaj s kovčkom, ki se hitro spremeni v prenosljiv boks s priročnimi odprtinami, skozi katere lahko mucka gleda ven.

Plišasta živalca v boks stopi skozi vratca, v katerih je dizajnerska odprtina v podobi mucke. Originalni kovček z mucko je popolna izbira za vse otroke, ki si želijo svojega hišnega ljubljenčka. Pri igri veterinarjev razvijajo svojo domišljijo, predstavnost in fino motoriko, posnemajo odrasle in se učijo, kako se uporabljajo različni zdravniški pripomočki. Dobili bodo novega plišastega prijatelja, za katerega bodo lahko poskrbeli in se z njim igrali leta in leta. Siva mucka deluje na 3 baterije tipa LR44, ki so priložene kompletu (testne).

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom popolne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*44*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.