Komplet hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary Smoby in zdravniški voziček z 19 dodatki

Opis izdelka

Hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary in zdravniški voziček z 19 dodatki je popoln set igrač za male zdravnike in zdravnice od 3. leta starosti. Brezčasni set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Igrali se bodo skupaj s čudovito hiško in mucko z več funkcijami in odkrivali, kako se uporabljajo različni pripomočki za igre zdravnikov. Na igriv način se bodo približevali svetu odraslih in razvijali svoje logično mišljenje, fino motoriko in predstavnost.

Hišica za mucko Cat's House Veterinary Smoby elektronska z zvoki in tobogan z gugalnico ter 6 dodatkov

Hišica za mucko, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Barvita hiška z 2 etažama v sebi skriva priročno gugalnico, prenosni boks, igralni del z miško, prostor za hranjenje in tobogan, na koncu pa se nahaja še skakalnica. Z nje bo s pomočjo tipke mucka skočila naravnost v miški, za katero bo s tačko poskusila prijeti. V 6-delnemu setu dodatkov se nahaja tudi krtača za krtačenje mucka, s katero se bodo igrali mačje frizerje, nastavljivo ogledalce, ki se lahko pripne na hiško, lopatka, imitacije mačjih iztrebkov in skledica za hranjenje z briketi – mucka daje zvok, ko se jim približa. 

Plišasta mucka z zvoki, tako da bo otrokom ponudila še bolj pristna doživetja pri negi za domačega ljubljenčka. Naučili se bodo zanjo skrbeti, jo hraniti, česati, zibati, spuščati po tobogančku, čistiti za njo in zahvaljujoč prenosljivemu zaboju pa jo bodo lahko vzeli s seboj na obiske in izlete na koncu dneva pa jo bodo dali spati. Originalna hiška z elektronsko mucko predstavlja izjemno darilo za otroke, ki si želijo doma imeti svojega hišnega ljubljenčka.

Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care Smoby z 19 dodatki in nalepkami

Zdravniški kovček za medicinsko sestro Baby Care, z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby je izjemni set za vse bodoče zdravnike in medicinske sestre že od 3. leta starosti. V brezčasnem modro-belem kovčku z zdravniškim motivom se nahaja set 19 dodatkov, zahvaljujoč katerim bo zdravljenje za otroke izjemna zabava. Dečki in deklice bodo med njimi našli samolepilne obliže, očala, zdravniške zaznamke in formularje z nalepkami, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse in motorične funkcije, otroški sirup, žličko, mehansko injekcijo in kremo. Lahek kovček razpolaga s priročnim držalom, tako da lahko otroci kadarkoli odidejo na pregled k svojim malim pacientom in se igrajo poklic pediatra.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*44*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.