Komplet hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary Smoby in klop za risanje in pisanje s pobarvankami

Opis izdelka

Hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary in klop za risanje in pisanje s pobarvankami predstavljajo odlično izbiro za vse radovedne otroke od 3. leta starosti. Stilski set igrač ponujamo po akcijski ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo izrazito prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Naučili se bodo skrbeti za plišasto mucko s funkcijami, izjemno pa se bodo zabavali tudi s klopjo za risanje in pisanje, s pomočjo katere se bodo naučili veliko novih reči. Na igriv način bodo razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje in domišljijo.

Hišica za mucko Cat's House Veterinary Smoby elektronska z zvoki in tobogan z gugalnico ter 6 dodatkov

Hišica za mucko, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Barvita hiška z 2 etažama v sebi skriva priročno gugalnico, prenosni boks, igralni del z miško, prostor za hranjenje in tobogan, na koncu pa se nahaja še skakalnica. Z nje bo s pomočjo tipke mucka skočila naravnost v miški, za katero bo s tačko poskusila prijeti. V 6-delnemu setu dodatkov se nahaja tudi krtača za krtačenje mucka, s katero se bodo igrali mačje frizerje, nastavljivo ogledalce, ki se lahko pripne na hiško, lopatka, imitacije mačjih iztrebkov in skledica za hranjenje z briketi – mucka daje zvok, ko se jim približa. 

Plišasta mucka z zvoki, tako da bo otrokom ponudila še bolj pristna doživetja pri negi za domačega ljubljenčka. Naučili se bodo zanjo skrbeti, jo hraniti, česati, zibati, spuščati po tobogančku, čistiti za njo in zahvaljujoč prenosljivemu zaboju pa jo bodo lahko vzeli s seboj na obiske in izlete na koncu dneva pa jo bodo dali spati. Originalna hiška z elektronsko mucko predstavlja izjemno darilo za otroke, ki si želijo doma imeti svojega hišnega ljubljenčka.

Klop za risanje Magic Desk Smoby Riši in briši s 4 predalčki za shranjevanje in 12 dodatki od 24 mes

Klop za risanje Magic Desk, priznanega francoskega proizvajalca Smoby je izjemna igrača za vse otroke od 2. leta starosti. Klop s tablo za risanje je izdelana v čudovitih barvah, ki bodo prevzele vse otroke. Klop Riši in Briši v sebi skriva originalno tablo, na katero lahko otroci veselo rišejo različne sličice in jih potem tudi izbrišejo. Mali umetniki imajo na voljo tudi zbrisljiv flomaster in krpico za brisanje table. Otroci bodo imeli široko polje možnosti, razvijali bodo svoj talent tudi zahvaljujoč bloku pobarvank, ki jih bodo lahko pobarvali po svoji želji.

Umetniška klop ima robustno in stabilno konstrukcijo. Otroška klop ima tudi odličen predalček, ki se nahaja pod dvostransko tablo, kamor bodo dečki in deklice po igri pospravili vse potrebščine za ustvarjanje. Priročna klop razpolaga tudi s še eno odlagalno površino nad tablo, kamor lahko otroci odložijo delovne pripomočke, s katerimi ravno delajo. Delovna površina je izdelana tako, da bi otrokom priskrbela pravi kot za risanje in slikanje. Udoben sedež v kombinaciji z naslonjalom jim bo priskrbel udobje med njihovim ustvarjanjem.

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*44*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.