Komplet hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary Smoby in skakalna avtosteza z dvema avtomobilčkoma

Opis izdelka

Hišica za mucko z zvokom Cat's House Veterinary in skakalna avtosteza z 2 avtomobilčkoma predstavljata odlično izbiro za vse radovedne in razposajene otroke od 3. leta starosti. Fantastični set igrač ponujamo po znižani ceni, zato ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo z nakupom prihranili. Igrače Smoby se barvno in dizajnersko lepo podajo, popestrile bodo vsako otroško sobico, z njimi pa se bo igralo tudi več otrok skupaj, sorojenci in prijatelji. Naučili se bodo skrbeti za plišasto mucko s funkcijami, izjemno pa se bodo zabavali tudi z avtostezo, s katero se bodo počutili kot pravi dirkači. Z igračami Smoby bodo na igriv način razvijali svojo fino motoriko, logično mišljenje in domišljijo.

Hišica za mucko Cat's House Veterinary Smoby elektronska z zvoki in tobogan z gugalnico ter 6 dodatkov

Hišica za mucko, francoskega proizvajalca Smoby bo navdušila vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Barvita hiška z 2 etažama v sebi skriva priročno gugalnico, prenosni boks, igralni del z miško, prostor za hranjenje in tobogan, na koncu pa se nahaja še skakalnica. Z nje bo s pomočjo tipke mucka skočila naravnost v miški, za katero bo s tačko poskusila prijeti. V 6-delnemu setu dodatkov se nahaja tudi krtača za krtačenje mucka, s katero se bodo igrali mačje frizerje, nastavljivo ogledalce, ki se lahko pripne na hiško, lopatka, imitacije mačjih iztrebkov in skledica za hranjenje z briketi – mucka daje zvok, ko se jim približa. 

Plišasta mucka z zvoki, tako da bo otrokom ponudila še bolj pristna doživetja pri negi za domačega ljubljenčka. Naučili se bodo zanjo skrbeti, jo hraniti, krtačiti, zibati, spuščati po tobogančku, čistiti za njo in zahvaljujoč prenosljivemu zaboju pa jo bodo lahko vzeli s seboj na obiske in izlete na koncu dneva pa jo bodo dali spati. Originalna hiška z elektronsko mucko predstavlja izjemno darilo za otroke, ki si želijo doma imeti svojega hišnega ljubljenčka.

Avtomobilska steza Mega Jump Vroom Planet Smoby skakalna od 18 mes

Skakalna steza za avtomobile Mega Jump Vroom Planet Smoby je odlična avtomobilska steza v pestrih in živih barvah za dečke od 18. meseca starosti. V paketu sta tudi dva avtomobilčka, ki jih bodo dečki uporabili pri ustvarjanju zabavnih in vznemirljivih elementih na avtomobilski stezi. Avtosteza preprosto štartno mesto za fantastične skoke avtomobilov. En avtomobilček položite na spodnjo stezo in poletel bo, ko boste pritisnili na gumb. Drug avtomobilček se bo izstrelil iz zgornjega dela, hitro prešel čez velik ovinek in naletel na oviro na spodnjem delu ali pa se spustil po strmem klancu in šel skozi zanko. Kaskaderski podvigi veselih avtomobilčkov se nadaljujejo tudi v ciljni ravnini, kjer morajo premagati visok doskok. Če se avtomobilček pokvari, jih lahko spreten mehanik v boksu takoj popravi, tam pa jih že čaka tudi bencinska črpalka. Višina steze za avtomobilčke je 67 cm, najmlajši dečki lahko ob njej stojijo in udobno pripravljajo svoja prevozna sredstva za hitre in nevarne dirke. 

Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom moderne igrače originalnega dizajna. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost48*44*57 cm
Skupna višina57 cm
Dimenzije paketa50*15*66 cm
Na baterijeDa
ElektronskoDa
ZvokDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,7 kg
OpombaBattery: 3 x LR44 included
Barvazelena
Primerno za punčko (igračo)36 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.