Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in elektronska kuhinja ter kombinirani voziček Maxi Cosi

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, elektronska kuhinja in voziček 3v1 sestavljajo odlično darilo za otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. V veliko veselje jim bosta tudi elektronska kuhinja, v kateri se bodo igrali kuharje, in voziček, s katerim bodo uživali v sprehodih po parku. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Kuhinja z elektronskimi funkcijami Cherry Kitchen Smoby z jedilnim pultom in aparati 25 dodatkov

Elektronska kuhinja Cherry Kitchen, francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo vloge. Stilski francoski dizajn kuhinjice v pastelni barvi bo dečke in deklice očaral že na prvi pogled. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Proizvedena je iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljeni robovi, površina je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igralo tudi več otrok, bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom.

Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami in štedilnikom, ki daje zvok ob pripravi hrane. Mali kuharji se bodo razveselili seta 25 dodatkov, med katerimi se nahajajo lonec s pokrovko, ponev, žličke, nožki, vilice, krožnički, kozarčki, skodelice, škatlica s testeninami, mleko, večje vilice, nož za rezanje in priročna zajemalka, razveselili pa se bodo tudi ribice in steaka. Z igro si izboljšujejo fino motoriko, razvijajo komunikacijske veščine, pridobivajo občutek odgovornosti in se približujejo svetu odraslih. Stabilna kuhinja stoji na trdnem podstavku, njene mere znašajo 67*32*96 cm, kjer skupna višina delovnega pulta meri 49 cm. Elektronski modul deluje na 2 bateriji tipa LR03, ki nista priloženi kompletu.

Kombinirani voziček Maxi Cosi 3in1 Pushchair+Pram Sage Smoby globoki/športni/prenosna posteljica za 42 cm dojenčka olivno zeleni

Kombinirani voziček Maxi Cosi 3v1, francoske znamke Smoby je odlično darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti. Voziček se lahko nastavi na 3 različne načine: tradicionalen globoki voziček, športni voziček ali lupinico za prenašanje dojenčka. Voziček za dojenčka v čudoviti olivno zeleni barvi deluje elegantno in brezčasno, otroke bo navdušil že na prvi pogled. Trdno in stabilno kovinsko ogrodje vozička v kombinaciji s trpežno plastiko ponuja otrokom pri vožnji z dojenčkom najboljše vozne lastnosti, ki jih omogočajo tudi tiha kolesa. Sprednja kolesa se vrtijo za 360°, za enostavno in preprosto vodljivost v strani. Ergonomski ročaj je na višini 66 cm.

Športni del vozička lahko preprosto zložite v vodoravni položaj, nanj položite košaro in voziček se bo hitro spremenil na klasičen globoki voziček s senčnikom. Pod sedežem se nahaja prostor za shranjevanje, kamor lahko otroci pospravijo vse dodatke in pripomočke za dojenčka. Košaro lahko samostojno uporabljajo kot prenosno posteljico za dojenčka, saj je na zgornjem delu nameščen tudi ročaj, ki otroku omogoča preprosto prenašanje. Pri vožnji v športnem vozičku je dojenček zaščiten tudi z varnostnim pasom, da med vožnjo ne bi padel ven. Voziček je zasnovan za dojenčke z največjo velikostjo 42 cm. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.