Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in kuhinja s čarobnimi mehurčki in nosilka s 32 cm dojenčkom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka, elektronska kuhinja, nosilka in 32 cm dojenček bodo navdušili vse otroke od 3. leta. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško, nosilko in dojenčkom Baby Nurse lahko igrali očke in mamice. Za še večje veselje pa bo poskrbela tudi elektronska kuhinja s čarobnimi mehurčki, s katerim bodo preizkusili tudi poklic kuharja. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer so stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše dojenčkove sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Elektronska kuhinja z mehurčki v loncu Tefal Studio XL Bubble 360° Smoby s funkcionalnimi aparati in živili 34 dodatkov 100 cm višina/51 cm pult

Elektronska kuhinja z brbotajočo vodo v loncu Tefal Studio XL Bubble, francoskega proizvajalca Smoby je odlična igrača za vse otroke od 3. leta starosti, ki se radi igrajo kuharske mojstre. Stilski francoski dizajn v pastelni sivi barvi bo navdušil dečke in deklice. Zabavajo se lahko s kuhinjsko uro in podaljšanim pultom, ki bo otrokom služil kot jedilni kotiček. Izdelana je iz kakovostne in trpežne umetne mase, ki je prijetna na dotik. Dostopna je z več strani, zato se bodo z njo hkrati lahko igrali tudi bratci, sestrice in prijatelji, njen zadnji del pa je okrašen s čudovito sličico s kuhinjskim motivom. Kuhinja razpolaga s pečico za peko, hladilnikom, kavomatom z zamenljivimi kapsulami, avtomatom za gaziranje pijač, napo s kaveljci za kuhinjske pripomočke, koritom in štedilnikom. 

Kuharji se pri kuhanju lahko zanesejo na set 34 dodatkov, med katerimi se nahajajo čarobni lonec z brbotajočo vodo, ponev, kuhinjski pribor, škatlice, nadomestne kapsule, kozarčki, poprnica, solnica, skodelice, žličke, vilice, krožnički, ribica in steak za pečenje. Odličen dodatek pa so tudi testenine, ki spremenijo barvo ob spremembi temperature. Stabilna kuhinja v obliki črke L stoji na trdnih nogah, njene mere znašajo 85*62*100 cm, kjer je skupna višina 100 cm, delovni pult pa je na višini 51 cm. Elektronski modul deluje na 3 baterije tipa AAA, ki niso priložene kompletu.

Nosilka za 42 cm dojenčka Baby Carrier Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ergonomska nosilka

Nosilka za dojenčka Baby Carrier francoskega proizvajalca Smoby predstavlja odličen dodatek za dojenčke, s katerim se bodo igrale deklice od 3. leta starosti. Zahvaljujoč ergonomski nosilki bodo deklice imele dojenčke stalno pri sebi, tako kot odrasle mamice. Nosilka je primerna za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm in je čudovite rožnato bele pastelne barve. Svojega dojenčka bodo zahvaljujoč priročni nosilki lahko odnesle povsod s seboj, kjer ga bodo lahko nosile v dveh položajih – v smeri poti ali pa obrnjene proti sebi. Nosilka iz kakovostne tkanine ima 2 nastavljivi naramnici, zato se bo vsakemu otroku podala kot ulita.

Dojenček Natur Baby D'Amour Baby Nurse Smoby mehak trebušček pastelni pajacek 32 cm

Dojenček Natur Baby D'Amour iz priljubljene izdaje Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 18. meseca starosti dalje. Ljubek dojenček z velikostjo 32 cm in zaspanimi očkami bo pritegnil pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko z ljubeznijo skrbela. Dojenček z mehkim trebuščkom je oblečen v čudoviti pastelni pajacek iz nežnega blaga z napisom Baby Nurse. Videti zelo pristno, je idealna igrača za objemanje in crkljanje, zanjo pa lahko dokupite tudi številne dodatke in pripomočke.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.