Opis izdelka

Hišica za dojenčka in elektronska kozmetična mizica s pudrom predstavljajo brezčasen set igrač, s katerimi se bodo zabavali otroci že od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo lahko igrali očke in mamice. Razveselila pa jih bo tudi kozmetična mizica, s katero si bodo lahko ustvarili lasten kozmetični salon. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje ter se približevali svetu odraslih. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, osrednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modernim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer so stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za slajše dojenčkove sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Kozmetična mizica elektronska My Beauty Center 3in1 Smoby frizerstvo in kozmetični salon z manikiro ter 32 dodatkov

Elektronska kozmetična mizica My Beauty Center 3v1 ponuja dečkom in deklicam od 3. leta popolni welness program, pri katerem se bodo igrali frizerje, vizažiste in manikerje. Kozmetična mizica je sestavljena iz dveh delov, ki se sestavita v obliko črke L, ob tem pa se otroci lahko igrajo na 3 igralnih površinah, ki so opremljene z bogatim setom 32 kozmetičnih dodatkov. Pri igri frizerjev bodo imeli otroci na voljo rožnati stolček, na katerega bodo posedli svoje stranke, in okroglo zrcalo iz prvorazrednega materiala, varnega za otroke. Za nego las bodo uporabili elektronski sušilnik z 2 nastavkoma, ki daje zvoke in sveti, likalnik, glavnik, krtačo, pripomočke za lase, frizerske škarje in čudoviti srebrn trak za lase.

Pri igri manikerjev in vizažistov se bodo zabavali z 2 lakoma za nohte, paleto senčil, šminkami z mehanskimi funkcijami, maskaro in stekleničko s kremo. Del seta je tudi replika elektronske UV lučke za strditev gel lakov, ki daje zvoke in sveti. Srednji del kozmetičnega salona sestavlja umivalnik z ročno prho. Sprednji del salona je namenjena plačevanju za dodatke in storitve, ki jih je stranka zahvaljujoč blagajni plača s plačilno kartico preko terminala ali pa z gotovino. Na pultu se nahaja tudi vrtljiva brošura s cenami.

Puder za obraz My Beauty Powder Compact Smoby z ogledalcem in lučko ter senčilom za oči

Puder za obraz My Beauty Powder Compact, francoskega proizvajalca Smoby je čudovita igrača za vse otroke, predvsem za deklice od 3. leta starosti, ki se rade lepotičijo. Priročen odpirajoči puder je opremljen z ogledalcem in lučko ter aplikatorjem za nanašanje senčila. Kozmetična igrača ne vsebuje pravega pudra in senčila, sta le repliki. Puder lahko vzamejo s seboj na potovanja, na obiske k prijateljicam in izlete. Izdelan je iz kakovostne in trpežne umetne mase z zaobljenimi robovi, zato je varen za otroško igro.

Deklice ga bodo uporabljale pri igri vizažistk in kozmetičark, lahko si odprejo svoj lasten lepotni salon. Na igriv način bodo odkrivale svet odraslih, se učile, čemu so namenjeni posamezni kozmetični dodatki in kako se uporabljajo. S tem si bodo razvijali komunikacijske ter jezikovne spretnosti ter se hitreje socializirali in pridobivali občutek za odgovornost. Z igro si bodo izboljševali svoje finomotorične spretnosti, koncentracijo in logično mišljenje. Osvetlitev deluje na 2 bateriji tipa LR03, ki nista priloženi kompletu. Mere izdelka znašajo 10*11*12 cm. 

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo tudi najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 29

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.