Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in kavarna Bio s kavomatom in previjalna torba s plenico

Opis izdelka

Hišica za dojenčke, kavarna s kavomatom in previjalna torba s pleničko predstavljajo moderni set igrač za otroke od 3. leta starosti. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, dečki in deklice se bodo z večnamensko hiško in previjalno torbo s pleničko lahko igrali očke in mamice. V veliko veselje pa jim bo tudi elektronska kavarna, s katero bodo preizkusili delo trgovcev in pridobili osnove matematike. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z njimi pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modnim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Kavarna z Bio Espresso kavomatom Coffee House Smoby blagajna z elektronskimi funkcijami in skener z lučko in zvokom

Otroška kavarna Coffee House francoskega proizvajalca Smoby je vrhunska igrača, s katero se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Vgrajena blagajna z odpirajočim predalčkom z bankovci in kovanci bo zagotovo zabavala vse male trgovce, espresso kavni avtomat z različnimi polnili pa bo male kofetkarje razveselil z okusno kavico. Spretni natakarji bodo zahvaljujoč delujočemu kalkulatorju z ekranom lahko natančno izračunali, kakšen znesek morajo prejeti. Nakup lahko kupci opravijo tudi s pomočjo plačilne kartice. Kavarnica za otroke je opremljena z mikrofonom in bralcem kreditnih kartic. Izdelke lahko tudi skenirajo z elektronskim skenerjem, ki daje značilne zvoke in sveti.

Kavarna je opremljena tudi s priročno uro, ki je nameščena nad kavnim avtomatom, poleg nje pa je napis odprto ali zaprto (v angleščini in francoščini), ki ga otroci menjujejo glede na odpirali čas. Kavarna otrokom ponuja set 57 odličnih dodatkov, med katerimi so različne škatlice s kosmiči, kolački, piškotki, mleko, penice in sadni sok. Izbirajo pa lahko tudi med različnimi vrstami sadja, pekarskih izdelkov in kolačkov. Svoj nakupljen zajtrk s kavico mali kupci odnesejo na pladnju, kjer jim ne bodo manjkali niti krožnički, pribor in kozarčki. Višina kavarne znaša 90 cm, skupne mere igrače pa so: 60*60*90 cm. Elektronska kavarna deluje na 1 baterijo LR54/AG10 (del paketa) in 1 LR03, ki ni priložena kompletu.

Previjalna torba s pleničko Changing Bag Natur D'Amour Baby Nurse Smoby z 8 dodatki za 42 cm dojenčka

Previjalna torba s pleničko Changing Bag iz priljubljene kolekcije Baby Nurse predstavlja odlično darilo za vse otroke od 3. leta starosti dalje, ki se radi igrajo s punčkami. Torba za dojenčke je proizvedena v nežni pastelni rožnati in beli barvi, zato bo očarala vse deklice. Opremljena je s trakom z nastavljivo dolžino in predalčkom, zato lahko deklice vzamejo s seboj vse pripomočke. V 8-delnem setu dodatkov so poleg torbe tudi steklenička za hranjenje, žlička, termometer, plenička, manjša steklenička, slinček in sirup. Priročna torba je proizvedena iz kakovostnega blaga, na levi strani je žep za stekleničko. Mere torbe znašajo 22*7*17 cm.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.