Komplet hišica za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby in zdravniška mizica z zvokom in lučko in dojenčkom ki lula

Opis izdelka

Hišica Violette Baby Nurse in zdravniška mizica z zvokom in lučko in dojenček, ki lula sestavljajo odličen set igrač, ki je prav ustvarjen za vse skrbne otroke od 3. leta starosti. Set igrač po akcijski ceni ne bo razveselil le otrok, ampak tudi starše, ki bodo prihranili. Igrače v kompletu se ena drugi po dizajnu in barvi lepo podajo, polepšale bodo vsako otroško sobico. Otroci se bodo z njimi igrali mamice, atije in zdravnike, se približevali svetu odraslih in razvijali svoje logično mišljenje, domišljijo in predstavnost. Francoska znamka Smoby že leta in leta prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti s prvovrstnim videzom.

Hiška za dojenčka Violette Baby Nurse Large Doll's Play Center Smoby trokrilna

Hišica za dojenčka Violette z izdaje Baby Nurse je čudovita igrača, primerna za otroke že od 3. meseca starosti. Rožnati igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvori kopalnica z rožnato banjico in prho ter previjalno mizico z modnim vzorcem. Zadnjo steno tvori okvir za fotografijo, okrašen s srčki, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom.

Levo krilo je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro segrele dojenčkovo hrano. Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički, za sladke dojenčkove sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico daje ponoči prijetne in nemoteče zvoke ter fluorescentno lučko. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in posteljico namestite na otrokovo, da bosta lahko skupaj tudi spala.

Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček v obliki srčka z žličko za hranjenje in steklenička za mleko, škatlica z mlekom v prahu, šamponček, termometer in drugi dodatki. Otroci se bodo razveselili tudi dovolj prostora za shranjevanje in dodatkov, zahvaljujoč koleščkom pa bodo hiško odpeljali kamorkoli bodo želeli.

Zdravniška mizica za zdravnika Baby Care Center Smoby elektronska z zvokom in lučko in dojenček z 28 dodatki

Zdravniška mizica Baby Care Center, z delavnice francoskih dizajnerjev Smoby predstavlja izjemno darilo za vse dečke in deklice od 3. leta starosti. Z njim bodo otroci ustvarili lastno zdravstveno središče, v katerem bodo nudili zdravniško oskrbo na mizici s kakovostnim IML potiskom. Bogati 28-delni set dodatkov vsebuje vse potrebne pripomočke za popolno oskrbo. Poleg delovne površine za tehtanje dojenčka in pregled, razpolaga tudi z veliko prostora za shranjevanje za dodatke.

Med njimi bodo otroci našli zdravniška očala, zdravniške kartice, elektronsko tablico z zvokom in lučko, brošuro z zdravniškimi zaznamki, merilnik, stetoskop, termometer, otoskop, kladivce za reflekse, sirup, žličko, kremo, obliže, injekcijo, bombažno pleničko in mnogo drugega. Za igro imajo na voljo imajo tudi dojenčka z velikostjo 30 cm, s funkcijo lulanja, zahvaljujoč kateri bo igra poklicev pediatrov še bolj pristna. Učijo se, kako uporabljati zdravniške pripomočke, izboljšujejo logično mišljenje in fino motoriko.

Smoby je izkušeni francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost150*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža6,1 kg
Barvavijolična
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.