Komplet hišica Jolie s 3 okni in 2 žaluzijami Smoby modra in delavnica Mecanics s primežem, kovčkom in čelado od 2 leta

Opis izdelka

Komplet otroške hišice Jolie in delavnice Mecanics z dodatki je moderni in originalni set igrač za dečke in deklice od 2. leta starosti dalje. Komplet igrač po znižani ceni ne bo razveselil le staršev, ampak tudi njihove otroke, s svojo kakovostjo in mnogo zabavnih dodatkov. Igrače v kompletu znamk Smoby in Écoiffier se ena drugi lepo podajo, skupaj pa bodo ustvarile zabaven otroški center. Igrače v setu Smoby se ponašajo s pravim francoskim dizajnom, zahvaljujoč anti UV filtru pa bodo ohranile čudovite in žive barve tudi več po letih uporabe. 

Hišica Jolie Smoby modro-siva s 3 okni in 2 žaluzijami z UV filtrom od 2 leta

Hišica Jolie je originalna vrtna hišica priznanega francoskega proizvajalca Smoby. V hiški se bodo odlično igrali vsi otroci od 2. leta starosti. Moderna hiška bo otrokom priskrbela dovolj prostora za igro, čez 3 okna in 2 žaluzije pa bo pritekalo v hiško dovolj svetlobe in svežega zraka. Čudovita kombinacija modre, zelene, sive in bele barve na hiški deluje brezčasno, njene barve pa ne bodo zbledele niti po letih uporabe, zahvaljujoč anti UV filtru. Hišica deluje izredno realistično in se bo lepo podala na vsak vrt ali dvorišče.

Hiška ima kakovostne dvojne stene, je izdelana iz prvorazredne plastike s pomočjo najnovejše tehnologije Blow Molding, ki daje hiški značilne lastnosti – trdnost in trpežnost. Hiška je stabilna in odlično kljubuje tudi neprijaznim vetrovnim razmeram. Zaobljeni robovi zagotavljajo otrokom varno igro, njena površina pa je nežna in žametna na dotik. Mere te prvorazredne hiške znašajo 98*110*127 cm, kjer skupna višina meri 127 cm, dolžina pa 110 cm. Vrtno hiško lahko uporabljate tudi v notranjih prostorih, je zložljiva, omogoča hitro zlaganje in sestavljanje.

Delavnica Mecanics Écoiffier z nakladalnim vozičkom, kovčkom, čelado in dodatki od 18 mes

Otroška delavnica Mecanics je čudovita igrača, primerna predvsem za dečke od 18. meseca starosti, zasnovana pa je v modro-rumeni barvi, dopolnjeni s sivo in črno. Del te otroške delavnice je tudi dostavni voziček za prevažanje težjega materiala ali pa kovčka z orodjem, čelada za zaščito glave malega mojstra in drugi dodatki, ki ne smejo manjkati v delavnici nobenega malega pomočnika ali mojstra. V otroški delavnici boste našli vse, kar mali mojster potrebuje: kladivo, ključ, izvijače, matice, klešče, primež in vrtalnik, ki jih lahko s seboj v priročni torbi otroci nesejo kamorkoli, kjer bodo potrebovali njihovo pomoč.

Mali mojster bo imel na voljo tudi otroško čelado, saj zaščite in varnosti ne bi smeli jemati zlahka. Prenašanje težjega materiala ali pa strojev za popravo mu bo olajšal voziček na 2 kolesih, ki je pomanjšana replika pravega dostavnega vozička.  Otroška delavnica z zanimivo zasnovo je izdelan iz trdnih in trpežnih materialov iz zdravju neškodljivih barv za maksimalno varnost med igrami. Njena realistična zasnova in dodatki bodo zagotovili ure in ure zabave za male pomočnike. Višina delavnice meri 74 cm.

Priznano francosko podjetje Smoby izdeluje kakovostne plastične igrače za otroke že cela desetletja.Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške ročice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo. Écoiffier je kakovostni evropski proizvajalec igrač po razumni ceni.

Doprava nad 39€ SI zima
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost98*110*127 cm
Skupna višina127 cm
Dimenzije paketa99*20*115 cm
Skupna dolžina110 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
EmbalažaDa
Teža12,50 kg / 14,75 kg
Barvazelená
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna
captcha