Komplet hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby in voziček za čiščenje z likalno desko in likalnikom

Opis izdelka

Hišica za dojenčka in čistilni voziček z likalno desko in likalnikom bodo zabavali dečke in deklice od 3. leta starosti dalje. Igrače v setu se po dizajnu in barvi lepo dopolnjujejo, otroci se bodo z večnamensko hiško s spalnico, kopalnico in kuhinjo za dojenčke lahko igrali očke in mamice. V veliko veselje pa jim bo tudi čistilni voziček z likalno desko in likalnikom, s čimer bodo preizkusili delo gospodinj in svojim staršem pomagali pri domačih opravilih. Igre vlog bodo tako še bolj pristne, z igračami pa si bodo razvijali fino motoriko in logično razmišljanje. Set igrač je primeren za več otrok hkrati, s čimer si bodo izboljševali komunikacijske spretnosti in hitreje ustvarjali socialne stike.

Hišica za dojenčka Large Doll's Play Center Natur D'Amour Baby Nurse Smoby trikrilna s 23 dodatki

Hišica za dojenčka Natur D'Amour iz kolekcije Baby Nurse predstavlja izjemno darilo za vse otroke, predvsem pa deklice od 3. leta starosti dalje. Igralni kompleks je sestavljen iz 3 igralnih delov, ki so primerni za dojenčka z največjo velikostjo 42 cm. Glavni, srednji del hiške, tvorita kopalnica z banjico in prho ter previjalna mizica z modnim vzorcem. Na zadnji steni je okvir za fotografijo, okrašen s srčkom, v katerega lahko otroci vstavijo svojo fotografijo z dojenčkom. Levo krilo hiške je sestavljeno iz kuhinjskega dela, kjer je stolček za hranjenje z mizico, korito za vodo in štedilnik, na spodnjem delu pa je nameščena mikrovalovka, v kateri bodo male mamice hitro pogrele dojenčkovo hrano. 

Na desnem krilu se nahaja spalnica z udobno posteljico, nad katero je vrtiljak s srčki in ptički za dojenčkove sladke sanje. Nočna lučka za dojenčkovo glavico v temi sveti z nemotečo svetlobo. Posteljico lahko po potrebi tudi snamete in jo postavite poleg otrokove postelje, da bosta lahko skupaj tudi spala. Ta večfunkcijski center za nego ponuja bogat set 23 dodatkov, med katerimi so lonček s pokrovom, krožniček z žličko za hranjenje, steklenička za mleko, otroška hrana, zobna ščetka, šamponček, termometer, priročnik za nego dojenčkov in drugi dodatki. Skupne mere centra za nego v sestavljenem stanju znašajo 149*71*71 cm, višina dosega 71 cm.

Čistilni voziček z elektronskim sesalnikom Cleaning Trolley Vacuum Cleaner Smoby z metlo in smetišnico in 9 dodatki

Čistilni voziček za otroke Cleaning Trolley je moderni set igrač za čiščenje, s katerim se bodo zabavali dečki in deklice od 3. leta starosti. Otroški čistilni voziček v nežni turkizni barvi s črnimi detajli bo navdušil vse otroke. S to realistično igračo boste razveselili male pomočnike, ki radi pomagajo s hišnimi opravili. Čistilni voziček za male pomočnike v gospodinjstvu ponuja set 9 dodatkov: elektronski sesalnik, ki daje pri sesanju prave zvoke, veliko metlo za pometanje, smetišnico, manjšo metlico, brisalec za tla, gobico, vedro za vodo in dve repliki čistilnih sredstev. 

Otroški voziček je izdelan iz trpežne in kakovostne plastike, ki je prijetna na dotik. Je trden in stabilen. Višina čistilnega vozička je 56 cm, njegove celotne dimenzije pa merijo 31*32*55 cm. Voziček za čiščenje lahko otroci zahvaljujoč 2 koleščkom premikajo in odvlečejo kamorkoli in imajo tako vse potrebne pripomočke za čiščenje vedno pri sebi. Sesalnik je lepo barvno usklajen s celotnim setom za čiščenje. Ima zaobljene robove in deluje na 3 baterije LR44, ki so del seta.9 dodatkov skupaj z elektronskim sesalnikom in vozičkom skupaj ustvarjajo popoln čistilni set za otroke. Vrhunski čistilni set pripomore k vsestranskemu razvoju otrokovih spretnosti.

Likalna deska z likalnikom Ironing Board Steam Iron Smoby z obešalniki in 9 dodatki

Likalna deska z likalnikom Ironing Board predstavlja izjemni set pripomočkov za likanje za male pomočnike od 3. leta starosti dalje. Likalna deska bo prevzela vsakega otroka že na prvi pogled, saj je videti izredno realistično. Ima trdno ogrodje in se preprosto zloži. Je nežne turkizno sive barve, zato bo popestrila vsako otroško sobico. Površina likalne deske je okrašena z originalnim motivom, zahvaljujoč čemur bo likanje otrokom še bolj zabavno in veselo. Dimenzije otroške likalne deske znašajo 69*23*49 cm, višina likalne deske je na 49 cm. Likalna deska ima tudi stojalo za odlaganje likalnika, ki imitira parno posodo.

Otroška likalna deska je trdna, njena površina pa je prijetna na dotik, s čimer zagotavlja dolgotrajno in prijetno zabavo za vaše otroke. Zahvaljujoč uporabi visokokakovostnih in trpežnih materialov je otroška likalna deska videti izjemno avtentična. Med opremo za likanje spadajo tudi likalnik, dva obešalnika za obešanje zlikanega perila in 4 kljukice. Stojalo in tudi likalnik sta nežne turkizne barve, zato se eden drugemu lepo podata. Otroški likalnik je replika pravega likalnika, zato lahko mali pomočniki tudi po potrebi regulirajo toploto za likanje, ob tem pa jih bo zabaval tudi gumb z mehanskim zvokom cric-cric.

Francoski proizvajalec Smoby je vrhunski proizvajalec igrač, ki jih odlikuje poseben videz in pripomorejo k otrokovemu vsestranskemu razvoju. Material na igračah Smoby je trden in trpežen, obenem pa nežen in gladek za otroške rokice in žameten na dotik. Barve na igračah Smoby pri otrocih razvijajo njihovo ustvarjalnost in individualnost, pritegnile bodo tudi najmlajše otroke. Igrače izpolnjujejo najstrožje varnostne standarde in zagotavljajo francosko kakovost ter originalnost.

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 3 let
PorekloFrancija
Velikost149*71*71 cm
Skupna višina71 cm
Višina delovne površine41 cm
Dimenzije paketa80*24*63 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Barvakrem
Primerno za punčko (igračo)30 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.