Komplet hišica z vrtno restavracijo Chef House DeLuxe Smoby in športni igralni center s košarkarskim košem in peskovnik

Opis izdelka

Hišica z vrtno restavracijo Chef House DeLuxe  in športni igralni center s košarkarskim košem in peskovnikom predstavlja popoln set igrač za vse razposajene otroke od 2. leta starosti. Set vrtnih igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste starši prihranili več kot z nakupom igrač posamezno. Igrače se dizajnersko in barvno lepo dopolnjujejo, okrasile bodo vsak vrt ali dvorišče. Igrače v kompletu francoske znamke Smoby in nemške BIG se ponašajo z najvišjo evropsko kakovostjo in originalnim dizajnom, ki bo otrokom ustvaril odličen igralni center.

Hišica z vrtno restavracijo Chef House Smoby s kuhinjo in trgovina z blagajno 38 dodatkov od 2 leta

Najmodernejša hišica z vrtno restavracijo Chef House s kuhinjo in trgovinico z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo navdušila vse otroke od 2. leta starosti že na prvi pogled. Inovativen koncept bo navdušil vse razposajene in ustvarjalne otroke, ki se radi igrajo igre poklicev. Primerna je za notranje in zunanje prostore, odlično se bo izkazala pri vrtnih zabavah in praznovanjih. Hišica s sivo streho deluje izjemno pristno, njena turkizna in bela površina spominja na relief iz kamna in lesa. Sestavljajo jo tudi polovična vrata z režo za poštarjeva pisma, 2 okni z 2 odpirajočimi naoknicama in 2 okrogli okenci.

Eno veliko okno je opremljeno s strehico, pod katero je delovni pult, preko katerega lahko otroci komunicirajo s svojimi strankami, sprejemajo naročila in plačila in servirajo jedi. Na okence lahko obesijo tudi tablo, na katero lahko pišejo s kredo. Mali trgovci lahko nanjo zapišejo cene izdelkov in informacije o odpiralnem času. V prostornem interjerju bodo otroci odkrili kuhinjski pult z integrirano pečico za peko ter hladilnik, korito za pomivanje posode, poličko za krožnike s kaveljci za kuhinjske pripomočke ter poličko za začimbe z držali za naročila. Mali kuharji bodo navdušeni nad kuhalno ploščo s plinskim grelnikom in imitacijo plamena, zahvaljujoč kateremu deluje izjemno realistično. Otroci se bodo do sitega pozabavali z 38 dodatki.

Spretni trgovci se lahko zanesejo na blagajno s kalkulatorjem, ne manjka pa niti replika mikrofona. Kupec, ki bo želel plačati s kreditno kartico lahko uporabi plačilni terminal, kamor bo vstavil plačilno kartico, z druge strani pa bo vanjo lahko vstavil kartico z naročilom s skupnim zneskom. Hiška z restavracijo bo otroke zabavala leta in leta. Naučili se bodo vzajemno sodelovati in se razdelili na kupce in lastnike restavracije, ki bodo morali poskrbeti za svoje goste in njihova naročila, kuhanje in peko ter sprejemanje plačil. Potruditi se bodo morali, da bodo stranke zadovoljne z naročeno hrano, in tako spoznavali, kako je videti poklic kuharja.

Igralni center Multisport Fun Center Smoby s 150 cm toboganom košarkarskim košem nogometnim golom in piknik mizico od 2 leta

Igralni center Multisport Fun Center je večfunkcijska igrača, ki je primerna za otroke od 2. leta starosti. Športni center za otroke združuje tobogan, hišico, košarkarski koš, plezalo, nogometni gol ter piknik mizico. Igralni center za otroke je izdelan iz kakovostne plastike in je Je dovolj prostoren za igro več otrok.

 • tobogan z dolžino 150 cm
 • stopničke za dostop na etažo
 • višina etaže 72 cm
 • piknik mizica z merami 55*33 cm
 • klopi pri mizi z dimenzijami 26*16 cm
 • košarkarski koš z nastavljivo višino
 • prostorna hiška
 • višina športnega stolpa 176 cm
 • skupne dimenzije 284*203*176 cm
 • anti UV filter
 • teža paketa 31,9 kg
 • nosilnost 150 kg

Peskovnik z vodnim kanalčkom Sandy BIG s prekrivalom prostornina 239 litrov 138*138 cm zelen od 12 mes

Peskovnik z vodnim kanalčkom Sandy znamke BIG je eden izmed najbolj priljubljenih tovrstnih igrač. Peskovnik nemškega proizvajalca BIG je primeren za 383 kg peska in je opremljen s pokrivalom, ki ščiti pred umazanijo. Peskovnik zelene barve ima obliko klasičnega štirikotnika z zunanjimi dimenzijami 138*138*27 cm, notranje pa merijo 100*100 cm. Peskovnik je primeren za otroke od 12. meseca starosti in je priročno zasnovan tako, da bi ga lahko v nekaj sekundah sestavili. V primeru, da ga želite prestaviti na drugo mesto, pa ga lahko spet hitro zložite. Del paketa je tudi zložljivo pokrivalo, v katerem so vtisnjene steze, tako da se lahko otroci v peskovniku igrajo tudi z avtomobilčki. V primeru, da v kanalčke spustite vodo, bodo služili za plovbo ladjic. Pokrivalo je za peskovnike izjemnega pomena, saj preprečuje, da bi vanj zahajale živali in umazanija z okolja.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije. Francoski proizvajalec Smoby že leta in leta prinaša otrokom kakovostne in originalne igrače.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost125*132*136 cm
Skupna višina136 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža22,5 kg / 25,7 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.