Set hišica z vrtno restavracijo Chef House DeLuxe Smoby in plezalo s toboganom in lestvijo in dvostranska gugalnica

Opis izdelka

Komplet hišice z vrtno restavracijo Chef House DeLuxe in plezalo s toboganom in lestvijo ter modre dvostranske gugalnice Pes predstavlja čudoviti set igrač, za vse razposajene otroke od 2. leta starosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, tako da boste starši pri nakupu izrazito prihranili. Igrače v setu se dizejnersko in barvno lepo dopolnjujejo, dopolnile in okrasile bodo vsak vrt in dvorišče, saj bodo ustvarile odličen igralni center. Francoska znamka Smoby prinaša otrokom igrače najvišje kakovosti, originalnega dizajna. S setom igrač se bo skupaj igralo tudi več otrok, prijatelji in sorojenci.

Hišica z vrtno restavracijo Chef House Smoby s kuhinjo in trgovina z blagajno 38 dodatkov od 2 leta

Najmodernejša hišica z vrtno restavracijo Chef House s kuhinjo in trgovinico z delavnice francoskih oblikovalcev Smoby bo navdušila vse otroke od 2. leta starosti že na prvi pogled. Inovativen koncept bo navdušil vse razposajene in ustvarjalne otroke, ki se radi igrajo igre poklicev. Primerna je za notranje in zunanje prostore, odlično se bo izkazala pri vrtnih zabavah in praznovanjih. Hišica s sivo streho deluje izjemno pristno, njena turkizna in bela površina spominja na relief iz kamna in lesa. Sestavljajo jo tudi polovična vrata z režo za poštarjeva pisma, 2 okni z 2 odpirajočimi naoknicama in 2 okrogli okenci.

Eno veliko okno je opremljeno s strehico, pod katero je delovni pult, preko katerega lahko otroci komunicirajo s svojimi strankami, sprejemajo naročila in plačila in servirajo jedi. Na okence lahko obesijo tudi tablo, na katero lahko pišejo s kredo. Mali trgovci lahko nanjo zapišejo cene izdelkov in informacije o odpiralnem času. V prostornem interjerju bodo otroci odkrili kuhinjski pult z integrirano pečico za peko ter hladilnik, korito za pomivanje posode, poličko za krožnike s kaveljci za kuhinjske pripomočke ter poličko za začimbe z držali za naročila. Mali kuharji bodo navdušeni nad kuhalno ploščo s plinskim grelnikom in imitacijo plamena, zahvaljujoč kateremu deluje izjemno realistično. Otroci se bodo do sitega pozabavali z 38 dodatki.

Spretni trgovci se lahko zanesejo na blagajno s kalkulatorjem, ne manjka pa niti replika mikrofona. Kupec, ki bo želel plačati s kreditno kartico lahko uporabi plačilni terminal, kamor bo vstavil plačilno kartico, z druge strani pa bo vanjo lahko vstavil kartico z naročilom s skupnim zneskom. Hiška z restavracijo bo otroke zabavala leta in leta. Naučili se bodo vzajemno sodelovati in se razdelili na kupce in lastnike restavracije, ki bodo morali poskrbeti za svoje goste in njihova naročila, kuhanje in peko ter sprejemanje plačil. Potruditi se bodo morali, da bodo stranke zadovoljne z naročeno hrano, in tako spoznavali, kako je videti poklic kuharja.

Plezalo Multiactivity Climbing Tower Smoby s 3 plezalnimi stenami in 150 cm toboganom z UV filtrom od 2 leta

Otroško plezalo Multiactivity Climbing Tower, priznanega francoskega proizvajalca Smoby predstavlja moderni zunanji plezalni stolp, ki bo prevzel vse otroke od 2. leta starosti. Ta odličen plezalni center ponuja kar 3 plezalne stene, lestev s ploščadjo in tobogan, s katerimi bo leta in leta zabaval dečke in deklice. Barvna kombinacija rdeče, zelene in sive bo odlično popestrila vaš vrt, zahvaljujoč anti UV filtru pa bo svoje žive barve ohranil tudi po več letih uporabe. Kakovostne in trpežne dvojne stene izstopajo po svoji trpežnosti in trdnosti.

Lastnosti

  • originalni športni zabavni center
  • večnamenska uporaba
  • ponuja tobogan, 3 plezalne stene in lestev
  • primerno od 2. leta
  • tobogan z dolžino 150 cm
  • dvojne stene za večjo varnost, stabilnost in trdnost
  • iz trpežne plastike
  • otroci imajo veliko možnosti za gibalne podvige
  • poseben anti UV filter varuje barve pred bledenjem
  • kvaliteten francoski izdelek

Dvostranska gugalnica Blue Dog Smoby modri pes od 18 meseca z UV filtrom

Dvostranska gugalnica Blue Dogs Rockers, francoskega proizvajalca Smoby bo razveselila vse dečke in deklice od 18. meseca starosti. Zasnovana je v čudoviti modri barvi, ki zahvaljujoč anti UV filtru ne bo zbledela niti po več letih uporabe. Dvostranska gugalnica je izdelana v podobi dveh psičkov, med katerima se nahaja nogometna žoga. Gugalnica ponuja otrokom kar 3 mesta za sedenje – dve mesti na psičkih in eno na sredini gugalnice. Ergonomski sedeži so oblikovani tako, da lahko otroci udobno sedijo in se ne utrudijo niti po daljšem zibanju.

Je kakovosten plastičen izdelek iz trpežne, trdne in hkrati nežne umetne mase, ki je žametna na dotik. Stabilna in trpežna konstrukcija gugalnice, skupaj s kakovostnimi držali bo otrokom zagotovila varnost. Zahvaljujoč zaobljenim oblikam je primerna tudi za mlajše otroke. Otroci se lahko zibajo tudi sami, tako, da sedejo na sredino gugalnice. Mere gugalnice znašajo 115*50*51 cm, skupna dolžina pa znaša 115 cm, višina pa 51 cm. Dvostranska gugalnica je izjemno skladih dimenzij, lahko jo boste prenesli kamorkoli se bodo otroci želeli igrati, njena nosilnost znaša 50 kg.

Smoby je vrhunski francoski proizvajalec kakovostnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice ter žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in obvarovani pred poškodbami. Barve na igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško predstavnost in fantazijo. Proces izdelave Smoby igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne kriterije.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost125*132*136 cm
Skupna višina136 cm
Dimenzije paketa120*50*92 cm
UV filterDa
Dvojne steneDa
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža22,5 kg / 25,7 kg
Barvaturkizna
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.