Gugalnica Cars s kovinsko konstrukcijo Smoby in samokolnica z vedro setom Cars od 6 mes

Opis izdelka

Iščete originalne in kakovostne igrače za svoje otroke? Set otroške gugalnice Portique  in samokolnice z vedro setom Cars predstavlja odlično izbiro za dečke in deklice od 6. meseca starosti. Komplet igrač ponujamo po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Igrači v setu znamke Smoby se ena drugi odlično podata in sta izdelani iz kvalitetnih materialov in se ponašata s pristnim francoskim dizajnom

Gugalnica Portique Plus Smoby s kovinsko konstrukcijo

Smoby Portique Plus je gugalnica za otroke od 12. meseca starosti, ki ima stabilno kovinsko konstrukcijo in je zelene in oranžne barvne kombinacije. Je udobna gugalnica za otroke in je trdne masivne zasnove. Otroška gugalnica ima ergonomsko oblikovan in udoben sedež, da otroci tudi po daljšem sedenju ne bi bili utrujeni. Varnost gugalnice je zagotovljena z varnim sedežem. Med zibanjem se otroci naslanjajo na visoka držala na vseh straneh. Gugalnica za otroke vsebuje anti UV filter, zato barve na plastičnih delih ne bodo zbledele še dolga leta. Nosilnost gugalnice s trdno kovinsko konstrukcijo Portique Plus znaša 50 kg. To je odličen dodatek za na vrt ali dvorišče. Z otroško gugalnico bodo malčki preživeli veliko zabave.

Lastnosti

 • unikatna gugalnica za otroke
 • s trpežno kovinsko konstrukcijo
 • ima snemljiv obroč za manjše otroke
 • plastika je trpežna in hkrati žametno nežna
 • nosilnost 50 kg
 • višina 180 cm
 • najmodernejši dizajn
 • ergonomska oblika sedeža
 • primerna od 12. meseca
 • vsebuje anti UV filter, ki varuje barve pred bledenjem
 • kvaliteten francoski izdelek
 •  

Voziček za vlečenje Avtomobili Smoby z vedro setom za pesek (višina vedra 18 cm) rdeč

Voziček za vlečenje Avtomobili priznane francoske znamke Smoby z vedro setom za pesek bo razveselil vse dečke, ki želijo biti dirkači kot je avtomobilček Strela McQueen. Čudoviti rdeči voziček na štirih stabilnih kolesih je polepljen z motivi legendarnega hitrega avtomobilčka McQueena in njegovimi nasprotniki. Voziček na koleščkih ima praktičen ročaj, za katerega ga lahko malčki primejo in odvlečejo kamorkoli. V voziček se bo brez težav umestilo veliko peska, in tudi mnogo igrač, ki jih lahko dečki odpeljejo na peskovnik ali otroško igrišče. Vedro, ki vsebuje lopatko, grabljice in modelček v obliki avtomobilčka je popolnoma usklajen z vozičkom in bo razveselil vse otroke od 18. meseca starosti.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeček
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost164*168*180 cm
Skupna višina180 cm
Dimenzije paketa35*16*136 cm
EmbalažaDa
Teža6,35 kg
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna