Komplet gugalnica Smoby s kovinsko konstrukcijo in poganjalec Maestro z elektronskim volanom od 6 mes

Opis izdelka

Komplet gugalnice s kovinsko konstrukcijo in poganjalca Maestro z elektronskim volanom je moderni set igrač za otroke od 6. meseca starosti, zahvaljujoč kateremu bodo preživeli ogromno trenutkov polnih zabave. Cenovno ugodni set igrač po znižani ceni bo otroke presenetil s svojo kakovostjo, starši pa bodo z nakupom izrazito prihranili. Presenetite svoje otroke z originalnim setom francoskega Smoby.

Gugalnica za otroke Portique Smoby s kovinsko konstrukcijo višina 120 cm od 6 mesecev

Smoby Portique Plus je gugalnica za najmlajše otroke od 6. meseca starosti, ki ima stabilno kovinsko konstrukcijo in je v zeleni in oranžni barvni kombinaciji. Je udobna gugalnica za otroke in je trdne masivne zasnove. Otroška gugalnica ima ergonomsko oblikovan in udoben sedež, da otroci tudi po daljšem sedenju ne bi bili utrujeni. Varnost gugalnice je zagotovljena z varnim sedežem. Med zibanjem se otroci naslanjajo na visoka držala na vseh straneh. Gugalnica za otroke vsebuje anti UV filter, zato barve na plastičnih delih ne bodo zbledele še dolga leta. Mere otroške gugalnice s kovinsko konstrukcijo znašajo 120*124*12 cm, kjer je višina 120 cm. Plastika je trdna in trpežna, obenem pa gladka na dotik malih otroških rokic. Gugalnica otrok v času celega otroštva ne bo dolgočasila.

Poganjalec z gugalnico Maestro III Balade Smoby z elektronskim volanom od 6 mesecev rdeče-moder

Smoby avtomobilček Maestro II Balade je rdeče-rumene barve in ima na volanu tudi hupo, ki deluje na baterije in daje 3 različne melodije. Otroški poganjalec raste skupaj z otrokom od 6. do 36. meseca starosti. Avtomobilček ima kovinsko potisno palico z udobnim držalom, stoji na gugalni površini, za 6-mesečnega malčka pa ima še idealen sedež z visokim naslonjalom. Ima ergonomsko oblikovani sedež. Otrok si lahko na avtomobilčku opre tudi glavico, saj v njem sedi kot v vozičku. Spredaj in na obeh straneh otroškega poganjalčka so plastična varovala, da otrok ne bi padel ven in bi se lahko udobno oprl ob katero koli stran. Zaščito zagotavlja tudi tritočkovni varnostni pas.

8-mesečni otrok sedi kot v vozičku, še bolj pa uživa v vožnji z avtomobilčkom s hupo. Nogice bo imel položene na širokih stopničkah. 10-mesečni otrok se že uči hoditi, dela prve korake in poganjalec drži za zadnji del, ki ga uporablja kot stabilno oporo pri hoji. Palica za vodenje in opore za nogice so takrat že odstranjene. 12-mesečni otrok lahko že samostojno sede na avtomobilček in se poganja z nogicami in se poganja naprej, se vozi in uživa v samostojnosti. Kakovostna kolesa zagotavljajo udobno vožnjo. Otroški poganjalec je ergonomsko oblikovan, z varnostnimi rešitvami. Spredaj je tudi držalo za mobilni telefon in prikupen nasmejan obrazek. Otroški poganjalec je ljubko okrašen z nalepkami. Barviti dodatki krepijo zabaven videz avtomobilčka. Dimenzije otroškega poganjalca z gugalnico merijo 60*47*56 cm. Volan poganjalca se lahko obrača v strani za 30 °.

Smoby je ugledni francoski proizvajalec plastičnih igrač za otroke. Plastika na igračah Smoby je trdna in trpežna, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice in žametna na dotik. Vse otroške igrače Smoby imajo zaobljene robove, da bi bili vaši otroci med zabavnimi igrami varni in zaščiteni pred poškodbami. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo.

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadojenčki
StarostOd 6 mesecev
PorekloFrancija
Velikost120*124*120 cm
Skupna višina120 cm
Dimenzije paketa35*16*136 cm
EmbalažaDa
Teža6,35 kg
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna