Komplet globoki voziček za 42 cm dojenčka Princeske Disney Smoby in nosilka ter steklenička z mlekom Baby Nurse

Opis izdelka

Komplet športnega vozička za dojenčka Pastel in stekleničke za hranjenje je originalen set igrač za deklice od 3. leta starosti. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pripomorejo k razvoju otrokovih komunikacijskih in jezikovnih spretnosti in tudi domišljije in predstavnosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zahvaljujoč čemur boste pri nakupu izrazito prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev.

Globoki voziček Pastel Princeske Disney Smoby za 42 cm dojenčka rožnati

Voziček za dojenčke Pastel z delavnice francoskega proizvajalca Smoby je brezčasen voziček, ki bo zabaval deklice od 18. meseca starosti, ki bodo v njem lahko prevažale svoje dojenčke. Čudoviti dizajn vozička v kombinaciji rožnate, bele in modre, skupaj z motivom priljubljene Disneyjeve risanke Princeske bo zagotovil, da se vaša deklica od vozička ne bo hotela ločiti. Štirikolesni voziček za dojenčke je stabilen in primeren za dojenčke z velikostjo 42 cm. Višina ročaja meri 58 cm in je preprosto vodljiv.

Voziček ima nežne zaobljene robove z rožnato strehico in odejico za dojenčka. Pod otroškim vozičkom se nahaja tudi predalček za vse, kar mala mamica potrebuje za nego svojega dojenčka. Voziček je izredno uporaben dodatek za otroke, saj ga lahko otroci uporabljajo kot klasičen globoki voziček za dojenčke.  Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. 

Nosilka Baby Nurse Smoby za 32-42 cm dojenčka

Nosilka za dojenčke Baby Nurse francoskega Smoby-ja je izjemen dodatek za male deklice, ki željo nositi svojega dojenčka v naročju kot odrasle mamice. Nosilka za dojenčke je v prijetni beli barvi z barvnim potiskom zvezdic in srčkov, zato boste z njo zagotovo razveselili tudi vašo malo princesko. Igrača je primerna predvsem za deklice od 3. leta starosti. Otroci pri svojih igrah radi posnemajo odrasle. Igrajo se, da so dojenčki pravi, jih hranijo, se z njimi pogovarjajo, jih kopajo in preoblačijo. Svojega dojenčka radi tudi vzamejo povsod s seboj, zato je nosilka za dojenčka izredno priročna igrača. Kengurujček je primeren za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm.

Steklenička za hranjenje dojenčka Baby Nurse Smoby 13 cm Zlata izdaja

Otroška steklenička za dojenčke Baby Nurse vsebuje mleko, ki ga zmanjkuje in spada v Zlato izdajo francoskega proizvajalca igrač Smoby. Steklenička za hranjenje dojenčkov je velika 12,5 cm. Med hranjenjem dojenčka bo mala mamica imela občutek, da mleko iz stekleničke odteka in gre v dojenčkov trebušček, s čimer bo igra hranjenja dojenčkov postala izredno realistična, kar bo deklicam zelo všeč. Igrača je primerna za otroke od 12. meseca starosti.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. 

Doprava nad 39€ zdarma

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Velikost57*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Skupna dolžina38 cm
Višina ročaja58 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža2,1 kg
Barvarožnata
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.