Komplet globoki voziček za 42 cm dojenčka Frozen Disney Smoby in nosilka Baby Nurse

Opis izdelka

Komplet športnega vozička za dojenčka Frozen in nosilke Baby Nurse bo razveselil in zabaval vse deklice od 3. leta starosti. Igrači v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podata, zato se bodo otroci z njima igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pripomorejo k razvoju otrokovih komunikacijskih in jezikovnih spretnosti in tudi domišljije in predstavnosti. Set igrač ponujamo po znižani ceni, zahvaljujoč čemur boste pri nakupu izrazito prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev.

Voziček za dojenčka globoki Frozen Smoby vijoličen od 18 mes

Voziček za dojenčke Frozen z delavnice priznanega francoskega proizvajalca Smoby je moderna igrača, ki bo razveselila vse deklice od 18. meseca starosti, ki bodo v njem lahko prevažale svojega najljubšega dojenčka. Čudovita izdelava vozička v kombinaciji vijolične, bele in modre, skupaj s potiskom snežink in sličico princesk iz risanke Frozen, Ledeno kraljestvo, bo vašo deklico prevzela na prvi pogled. Štirikolesni voziček za dojenčke je stabilen in primeren za dojenčke z velikostjo 32 – 42 cm. Višina ročaja meri 58 cm in je preprosto vodljiv.

Voziček je nežne zaobljene oblike z modro strehico in odejico za dojenčka. Pod otroškim vozičkom se nahaja tudi predalček za vse, kar mala mamica potrebuje za nego svojega dojenčka. Voziček je izredno uporaben dodatek za otroke, saj ga lahko otroci uporabljajo kot klasičen globoki voziček za dojenčke.  Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. 

Nosilka Baby Nurse Smoby za 32-42 cm dojenčka

Nosilka za dojenčke Baby Nurse francoskega Smoby-ja je izjemen dodatek za male deklice, ki željo nositi svojega dojenčka v naročju kot odrasle mamice. Nosilka za dojenčke je v prijetni beli barvi z barvnim potiskom zvezdic in srčkov, zato boste z njo zagotovo razveselili tudi vašo malo princesko. Igrača je primerna predvsem za deklice od 3. leta starosti. Otroci pri svojih igrah radi posnemajo odrasle. Igrajo se, da so dojenčki pravi, jih hranijo, se z njimi pogovarjajo, jih kopajo in preoblačijo. Svojega dojenčka radi tudi vzamejo povsod s seboj, zato je nosilka za dojenčka izredno priročna igrača. Kengurujček je primeren za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. 

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost57*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Skupna dolžina38 cm
Višina ročaja58 cm
EmbalažaDa
Teža2,1 kg
Barvamodrá
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna