Komplet globoki voziček za 42 cm dojenčka Frozen Disney Smoby in dojenček MiniKiss z zvokom moder

Opis izdelka

Komplet globokega vozička za dojenčke Frozen in dojenčka z zvokom v modri oblekici MiniKiss bo prijetno presenetil in razveseli deklice že od 3. leta starosti dalje. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pripomorejo k razvoju otrokovih komunikacijskih in jezikovnih spretnosti in tudi domišljije in predstavnosti. Komplet igrač imamo v ponudbi po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev.

Voziček za dojenčka globoki Frozen Smoby vijoličen

Voziček za dojenčke Frozen z delavnice priznanega francoskega proizvajalca Smoby je moderna igrača, ki bo razveselila vse deklice od 18. meseca starosti, ki bodo v njem lahko prevažale svojega najljubšega dojenčka. Čudovita izdelava vozička v kombinaciji vijolične, bele in modre, skupaj s potiskom snežink in sličico princesk iz risanke Frozen, Ledeno kraljestvo, bo vašo deklico prevzela na prvi pogled. Štirikolesni voziček za dojenčke je stabilen in primeren za dojenčke z velikostjo 32 – 42 cm. Višina ročaja meri 58 cm in je preprosto vodljiv.

Voziček je nežne zaobljene oblike z modro strehico in odejico za dojenčka. Pod otroškim vozičkom se nahaja tudi predalček za vse, kar mala mamica potrebuje za nego svojega dojenčka. Voziček je izredno uporaben dodatek za otroke, saj ga lahko otroci uporabljajo kot klasičen globoki voziček za dojenčke.  Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. 

Dojenček z zvokom MiniKiss Smoby s kapico moder

Smoby dojenček MiniKiss po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka, tako da najmlajših otrok ne bo prevzel le s svojim čudovitim dizajnom in nežnimi dekliškimi barvami, ampak tudi z zabavnimi zvoki. Dojenček je oblečen v ljubko modro pižamico s kapico in je primeren za deklice od 12. meseca starosti. Dojenčkove roke, nogice in glavica so izdelane iz kakovostne nežne plastike. Trebušček pa je iz blaga, ki naredi dojenčka mehkega na dotik. Ta dojenček je velik 27 cm, kar je idealna mera za vse najmlajše deklice – male mamice. Igrača za deklice ima snemljiv elektronski del, da bi jo lahko preprosto in udobno oprali. Del paketa so tudi 3 baterije LR44 (gumbne), ki jih dojenček potrebuje za dajanje zvokov.

Modre očke in nasmejan dojenčkov obrazek deluje na najmlajše otroke izredno pozitivno, zato se bo z njim z veseljem igral vsak otrok. Otroci se z dojenčki igrajo že desetletja, ta igra je izjemno priljubljena med vsemi malimi deklicami. Poleg zabave omogoča tudi veliko možnosti za rast in razvoj otroka. Deklice zelo rade skrbijo za svoje dojenčke kot za lastnega dojenčka, jih kopajo, hranijo, uspavajo in oblačijo. S takšno skrbjo se deklice približujejo svetu odraslih in preizkušajo, kaj življenje mamic s seboj prinaša. Razvija se njihova fina motorika in manualne sposobnosti, s pogovarjanjem s svojim dojenčkom pa se razvijajo tudi komunikacijske in jezikovne sposobnosti

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. 

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost57*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Skupna dolžina38 cm
Višina ročaja58 cm
EmbalažaDa
Teža2,1 kg
Barvamodrá
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna