Komplet globoki voziček za 42 cm dojenčka Frozen Disney Smoby in dojenček Minikiss z zvokom rožnati

Opis izdelka

Komplet globokega vozička za dojenčke Frozen in dojenčka z zvokom v rožnati oblekici MiniKiss je odličen set igrač, primeren za deklice že od 3. leta starosti dalje. Igrače v setu se ena drugi dizajnersko in barvno lepo podajo, zato se bodo otroci z njimi igrali tudi dlje časa. Igrače Smoby pripomorejo k razvoju otrokovih komunikacijskih in jezikovnih spretnosti in tudi domišljije in predstavnosti. Komplet igrač imamo v ponudbi po akcijski ceni, tako da boste z nakupom izrazito prihranili. Proizvajalec Smoby v svojih igračah združuje najvišjo kakovost in pravi francoski dizajn, ki bo navdušil vsakega otroka. Komplet igrač je primeren za igro več otrok skupaj, sorojencev in prijateljev.

Voziček za dojenčka globoki Frozen Smoby vijoličen

Voziček za dojenčke Frozen z delavnice priznanega francoskega proizvajalca Smoby je moderna igrača, ki bo razveselila vse deklice od 18. meseca starosti, ki bodo v njem lahko prevažale svojega najljubšega dojenčka. Čudovita izdelava vozička v kombinaciji vijolične, bele in modre, skupaj s potiskom snežink in sličico princesk iz risanke Frozen, Ledeno kraljestvo, bo vašo deklico prevzela na prvi pogled. Štirikolesni voziček za dojenčke je stabilen in primeren za dojenčke z velikostjo 32 – 42 cm. Višina ročaja meri 58 cm in je preprosto vodljiv.

Voziček je nežne zaobljene oblike z modro strehico in odejico za dojenčka. Pod otroškim vozičkom se nahaja tudi predalček za vse, kar mala mamica potrebuje za nego svojega dojenčka. Voziček je izredno uporaben dodatek za otroke, saj ga lahko otroci uporabljajo kot klasičen globoki voziček za dojenčke.  Otroci se radi igrajo z dojenčki, radi jih kopajo, preoblačijo, hranijo, uspavajo ali prevažajo naokrog. Dojenček je lahko tudi namišljeni prijatelj otroka, s katerim si bo ustvaril svoj lasten svet. 

Igrača dojenček MiniKiss Smoby z zvokom rožnat

Dojenček MiniKiss je ljubek dojenček, oblečen v rožnatega pajacka z napisom Minikiss in prikupno čepico z dvema rožičkoma. Oblekice lahko dojenčku tudi preoblečete. Za dojenčka lahko dokupite tudi različne oblekice in tako jo otrok lahko preoblači. Primeren je za otroke od 12. meseca starosti. Dojenček ima tudi zvočne funkcije, po pritisku na trebušček daje zvok poljubčka. Velikost meri 27 cm. Dojenček MiniKiss francoskega proizvajalca igrač Smoby ima prikupen nasmejan obrazek in velike modre očke. Deluje na 3 AA/LR44 baterije. S svojim edinstvenim videzom in prijetnim materialom bo prevzel srčka vseh malih princesk. Otroci ga radi objemajo, saj je mehak in prijeten na dotik.

Dojenček je primeren tudi za najmlajše otroke od 12. meseca prav zaradi njegovega prijetnega videza in svoje mehkobe. Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Izdelki Smoby so visoko kakovostni in so nosilci evropskih certifikatov kakovosti. Dojenček MiniKiss je izdelan iz na dotik prijetnega gumijastega materiala. Je realističnega videza in ima čudovit uročljiv pogled iz velikih modrih očk. Dojenček ima mehko telo, ki ga otroci z veseljem objemajo. Igra z dojenčkom spada med najbolj priljubljene otroške igre.

Priznani francoski proizvajalec otroških igrač Smoby izdeluje kakovostne in edinstvene igrače svojevrstnega dizajna in tudi funkcionalnosti. Na trgu zaseda vodilno mesto, saj so njegove igrače narejene iz zdravju neškodljive in kakovostne plastike, ki je prestala najstrožje varnostne kriterije. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa nežna in gladka za otroške rokice, žametna na dotik. Barve na plastičnih igračah Smoby spodbujajo in razvijajo otroško domišljijo in fantazijo, zato bodo pritegnile vsakega otroka. 

Doprava nad 69
Tehnični parametri
Deček/deklicadeklica
StarostOd 18 mesecev
PorekloDesigned in France
Velikost57*38*58 cm
Skupna višina58 cm
Dimenzije paketa35*23*60 cm
Skupna dolžina38 cm
Višina ročaja58 cm
EmbalažaDa
Teža2,1 kg
Barvamodrá
Primerno za punčko (igračo)32 - 42 cm
Nabor izdelkovDa
Ocene
loader  Nalagam ocene …
Vprašanje o izdelku
Polja označena z * so obvezna