Komplet dojenček Baby Nurse Zlata izdaja Smoby 32 cm, stolček za hranjenje, zibelka, banjica in oblekica za dojenčka od 24 mes

Opis izdelka

Dojenčka Baby Nurse iz Zlate izdaje skupaj s stolčkom za hranjenje, zibelko in banjico ter oblekice za dojenčka zdaj ponujamo v enem cenovno ugodnem setu. Igrače Smoby se ena drugi lepo podajo, tako funkcijsko kot tudi barvno, vaši deklici pa bodo priskrbeli ogromno zabave in veselih iger. So izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki zagotavlja, da bodo bodo vaši otroci vedno varni. Ugodna cena petih čudovitih igrač Smoby bo razveselila vaše otroke in prav tako vašo denarnico.

Dojenček Baby Nurse Smoby Zlata izdaja 32 cm od 24 mes

Dojenček za igro Baby Nurse je čudovita igrača za vsako deklico od 2. leta starosti dalje. Dojenček Smoby je velik 32 cm. Ljubek obrazek in stilska oblekica bosta pritegnila pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko skrbela. Dojenček za otroke je oblečen v čudovit kompletek iz nežnega in mehkega materiala v kombinaciji z belo in sivo barvo z napisom Baby Nurse in barvnim potiskom, na katerem bo čudovito izstopala rožnata barva. Za dojenčka lahko dokupite tudi različna oblačila in tako jo otrok lahko preoblači. Dojenčka lahko preoblečete na preprost način, kar bo zmogel tudi otrok, popolnoma sam.

Ta igra pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Deklice se bodo tako lahko igrale mamice. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. To je tudi odličen način, kako pripraviti otroka na prihod sorojenca. S pomočjo držanja, hranjenja in igre z otroškim dojenčkom otroci posnemajo odrasle in se učijo dajati ljubezen tudi drugim. Izberite si dojenčka oblečenega v pajacek ali pa v hlačke in majčko. V setu je 1 dojenček Baby Nurse.

Stolček za hranjenje Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka z 2 dodatki od 18 mes

Stolček za hranjenje Baby Nurse za dojenčke je čudovita igrača, ki bo otrokom pri igrah z dojenčki dala nove dimenzije. Igrača bo razveselila vse deklice od 18. meseca, ki z ljubeznijo skrbijo za svoje dojenčke.Stolček za hranjenje dojenčkov je visok 65 cm in je primeren za dojenčke z velikostjo od 32 do 42 cm. Otroški stolček za hranjenje dojenčka je izdelan v temno rožnati barvi v kombinaciji s svetlorožnato, sivo in zlato z napisom Baby Nurse. Del stolčka za hranjenje so tudi dodatki, ki jih sestavljata ropotuljica, pritrjena na plastičnem pladnju in krožniček v obliki srčka, ki je okrašen z zlatim metuljčkom, skupaj z žličko za hranjenje. Dimenzije stolčka za hranjenje dojenčka so 34*46*65 cm. 

Zibelka z vrtiljakom Violette Baby Nurse Smoby za dojenčke od 18 mes

Zibelka za dojenčka Baby Nurse francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna zibelka in hkrati posteljica, primerna za dojenčka z maksimalno velikostjo 42 cm. Posteljica za dojenčka v rožnatih odtenkih je izdelana iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, ki je hkrati nežen in žameten na dotik. Deklice – male mamice se bodo razveselile tudi čudovitega zlatega vrtiljaka, ki se nahaja nad posteljico in jim bo pomagal pri uspavanju dojenčka. Na vrtiljaku so ponazorjeni srčki in ptički. Posteljica ima nežne zaobljene robove, ki se bodo zazibali z nežnim dotikom, s čimer bodo otroci lahko uspavali svojega dojenčka. Zibelka je lahka in jo lahko tudi preprosto prenašate. Dimenzije posteljice za dojenčka znašajo 47*30*60 cm, težka pa je le 1,9 kg, zato je lahka za prenašanje. Skupna višina posteljice je 47 cm.

Banjica s kahlico Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka z 8 dodatki

Banjica za dojenčka Baby Nurse s prho je originalna igrača za vse deklice, ki z ljubeznijo skrbijo za svojega dojenčka. Set za nego dojenčka sestavlja 9 dodatkov: banjica s prho, steklenička za mleko, duda, zapestnica za dojenčka, termometer, kahlica in stekleničke s parfumom in milom za tuširanje. Otroško banjico za kopanje dojenčkov krasi napis Baby Nurse. V banjico se bodo umestili dojenčki dolžine 42 cm, njene celotne dimenzije pa znašajo 44*13*24 cm. 

Oblekice za dojenčka Baby Nurse Smoby 32 cm 1 kom

Oblekice za dojenčka Baby Nurse so primerne za kateregakoli dojenčka z velikostjo 32 cm. Izberite si izmed 4 čudovitih modelov. Zasnovane so v barvni kombinaciji modne rožnate, sive in marelične. So ljubke, zato bodo otroci z njimi preoblačenje dojenčkov oboževali. Oblekice za dojenčka so primerne za kateregakoli dojenčka z velikostjo 32 cm. Vrste oblekic za dojenčka: A: rožnata oblekica z žabicami; B: bela jopica in sive hlačke; C: rumeni set; D: rožnati puloverček in sive hlačke z naramnicami. 

Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa žametno nežna. Barve na plastičnih igračah spodbujajo otroško domišljijo, so zabavne in žareče. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače Smoby izpolnjujejo vse varnostne kriterije. Set dojenčka in dodatkov za nego dojenčka Baby Nurse je pravo darilo za vsako deklico, ki se rada igra z dojenčki in skrbi zanje kot za lastnega dojenčka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost32 cm
Skupna višina32 cm
Dimenzije paketa18*11*34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,49 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.