Komplet dojenček Baby Nurse Zlata izdaja Smoby 32 cm, zibelka z vrtiljakom in banjica za dojenčka

Opis izdelka

Dojenčka Baby Nurse z najnovejše Zlate izdaje in banjico za kopanje z zibelko v enakem dizajnu zdaj ponujamo skupaj v enem cenovno ugodnem setu. Igrače Smoby se ena drugi lepo podajo, tako funkcijsko kot tudi barvno, vaši deklici pa bodo priskrbeli ogromno zabave in veselih iger. So izdelki francoskega proizvajalca Smoby, ki zagotavlja, da bodo bodo vaši otroci vedno varni. Ugodna cena 3 igrač Smoby igrač bo razveselila vaše otroke in prav tako vašo denarnico.

Dojenček Baby Nurse Smoby Zlata izdaja 32 cm od 24 mes

Otroški dojenček Baby Nurse je čudovita igrača za vsako deklico od 2. leta starosti dalje. Dojenček Smoby je velik 32 cm. Ljubek obrazek in stilska oblekica bosta pritegnila pozornost vsake male mamice, ki si želi lastnega dojenčka, za katerega bo lahko skrbela. Dojenček za otroke je oblečen v čudovit kompletek iz nežnega in mehkega materiala v kombinaciji z belo in sivo barvo z napisom Baby Nurse in barvnim potiskom, na katerem bo čudovito izstopala rožnata barva. Za dojenčka lahko dokupite tudi različna oblačila in tako jo otrok lahko preoblači. Dojenčka lahko preoblečete na preprost način, kar bo zmogel tudi otrok, popolnoma sam.

Igra z dojenčkom pomaga pri razvoju otroške fantazije, kognitivnih in motoričnih sposobnosti in samostojnosti. Deklice se bodo tako lahko igrale mamice. Otroci se radi pretvarjajo, da je njihov dojenček resničen. Na lastnem dojenčku se učijo, kako ga oblačiti in slačiti, kar potem prakticirajo tudi na sebi. Igra z otroškim dojenčkom je za otroke pomembna tudi za razvoj komunikacijskih in jezikovnih spretnosti. To je tudi odličen način, kako pripraviti otroka na prihod sorojenca. S pomočjo držanja, hranjenja in igre z otroškim dojenčkom otroci posnemajo odrasle in se učijo dajati ljubezen tudi drugim. Izberite dojenčka, ki je oblečen v pajacek ali pa v hlačke in majico. V setu se nahaja en dojenček.

Zibelka z vrtiljakom Violette Baby Nurse Smoby za dojenčke od 18 mes

Zibelka za dojenčka Baby Nurse francoskega proizvajalca Smoby je kakovostna zibelka in hkrati posteljica, primerna za dojenčka z maksimalno velikostjo 42 cm. Posteljica za dojenčka v rožnatih odtenkih je izdelana iz trdnega in trpežnega plastičnega materiala, ki je hkrati nežen in žameten na dotik. Deklice – male mamice se bodo razveselile tudi čudovitega zlatega vrtiljaka, ki se nahaja nad posteljico in jim bo pomagal pri uspavanju dojenčka. Na vrtiljaku so ponazorjeni srčki in ptički. Posteljica ima nežne zaobljene robove, ki se bodo zazibali z nežnim dotikom, s čimer bodo otroci lahko uspavali svojega dojenčka. Dimenzije posteljice za dojenčka znašajo 47*30*60 cm, težka pa je le 1,9 kg. Skupna višina posteljice je 47 cm.

Banjica s kahlico Violette Baby Nurse Smoby za dojenčka z 8 dodatki

Banjica za dojenčka Baby Nurse s prho je originalna igrača za vse deklice, ki z ljubeznijo skrbijo za svojega dojenčka. Komplet za kopanje dojenčka sestavlja čudovita rožnata banjica z zlato prho. Otroško banjico za kopanje dojenčkov krasi napis Baby Nurse. V banjico se bodo umestili dojenčki dolžine 42 cm, njene celotne dimenzije pa znašajo 44*13*24 cm. Kopanje dojenčkov ne bo mogoče brez dodatkov, zato ima mala skrbna mamica v kompletu za kopanje svojega dojenčka na voljo različne dodatki kot so steklenička s šamponom in mlekom za telo, termometer, kahlica, plenička za previjanje dojenčka, zapestnica, steklenička za hranjenje in duda za dojenčke. Set za kopanje dojenčka vsebuje skupaj kar 9 dodatkov.

Smoby je ugledna francoska znamka, ki se ukvarja z izdelavo kakovostnih igrač iz zdravju neškodljivih materialov. Plastika na igračah Smoby je trdna in vzdržljiva, obenem pa žametno nežna. Barve na plastičnih igračah spodbujajo otroško domišljijo, so zabavne in žareče. Proces izdelave igrač je strogo nadzorovan, zato vse igrače Smoby izpolnjujejo vse varnostne kriterije. Set dojenčka in dodatkov za nego dojenčka Baby Nurse je pravo darilo za vsako deklico, ki se rada igra z dojenčki in skrbi zanje kot za lastnega dojenčka.

Doprava 79

Tehnične lastnosti

Deček/deklicadeklica
StarostOd 24 mesecev
PorekloFrancija
Velikost32 cm
Skupna višina32 cm
Dimenzije paketa18*11*34 cm
Pakirano v kartonu A/NDa
Teža0,49 kg
Barvarožnata
Nabor izdelkovDa
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.