Komplet dodatkov za najmlajše Perle-Gift Set Kaloo moder

Opis izdelka

Kaloo moder otroški set Perle-Gift Set je čudoviti kompletek za najmlajše dečke od 0. meseca starosti dalje. Del seta je medvedek ninica, ki bo otročku služila za razvoj motorike, morda bo postala najljubša igrača vsakega dečka. V setu so tudi pajacek, majhna kapica in slinček, vsi priročni dodatki za življenje naših najmlajših. Celotni set za dojenčke je proizveden iz mehkih in nežnih materialov in zasnovan v čudoviti nežni modri barvi v odtenku neba, idealen za vse majhne dečkeOtroški set je zapakiran v priročno darilno embalažo, zato lahko z njim brez skrbi obdarite tudi svoje najbližje, brez odvečnih skrbi glede zavijanja.

Igra s plišastimi igračkami je pomembna za razvoj vsakega otroka, saj zvišuje aktivnost njihovih možganov, oblikuje njihovo osebnost in razvija spretnosti ter sposobnosti. Ravno v prvih tednih po rojstvu je tipna zaznavnost otroka povišana, otrok reagira na vsak dotik in za spodbujanje te aktivnosti je primeren tudi medvedek iz darilnega seta. Najmlajši otroci imajo pri spanju raje nežnejše barve, zato je set za najmlajše nežne modre barve. Zahvaljujoč originalnemu in edinstvenemu videzu, nežnim barvam in nežni površini bo otroški set z medvedkom in dodatki postal priljubljen družabnik ob vsakem delu življenja najmlajših fantkov.

Kaloo je francosko podjetje, ki že več kot 16 let izdeluje mehke plišaste igrače in dodatke za spanje in kopanje edinstvenega francoskega dizajna in kakovostni materialov. Otroške igrače in dodatki Kaloo izražajo francoski čut za lepoto, popolnost in edinstvenost. Proces izdelave igrač in dodatkov je docela nadzorovan, vsak izdelek pa izpolnjuje stroge evropske standarde, s čimer je zagotovljena kvaliteta in maksimalna varnost produktov, ki zahvaljujoč temu na trgu nimajo konkurence. Kaloo so izpolnjene sanje vsakega otroka, pazi na potrebe in želje najmlajših otrok, ki se zahvaljujoč igračam Kaloo počutijo dobro in varno. Priporočena temperatura pranja je 30 °C, brez uporabe belil in mehčalcev, da bi s tem ohranili barvo in kakovost oblačil in igrače.

Lastnosti

  • nežen in mehak set za dečke
  • set sestavljajo medvedek ninica, kapica, pajacek in slinček
  • nežna barvna zasnova
  • darilna embalaža
  • pranje pri 30 °C, da se ohrani barva in kakovost seta
  • izpolnjuje najstrožje varnostne kriterije
  • edinstveni francoski dizajn
Doprava 79

Tehnične lastnosti

StarostOd 0 mesecev
PorekloIzdelano v Franciji
Dimenzije paketa38,5*31*10 cm
Barvamodra
Nabor izdelkovNe
loader  Nalagam sete ...

Ocene

loader  Nalagam ocene …
 Niste našli vseh informacij o izdelku? Kontaktirajte nas.